FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Ţicleanu face lumină în războiul din Bănie: "Urmaşa Ştiinţei e formaţia lui Mititelu. De ce ne facem că nu vedem?"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 15 octombrie 2013 14:10

Aurel Ţicleanu a încercat să facă lumină în conflictul dintre cele două echipe din Craiova, Universitatea lui Mititelu şi formaţia Primăriei.

Fostul mare jucător al Universităţii spune că echipa lui Mititelu este cea care trebuie să fie considerată urmaşa Ştiinţei chiar dacă cei de la CS U, în frunte cu Pavel Badea, susţin contrariul:

"Eu cred ca si Iliuta Balaci: continuatoarea unicei Universitatea Craiova este FC U. Asta nu inseamna ca in Craiova nu mai pot activa si alte echipe, inclusiv CS-ul si altele, dar ele se nasc din anul infiintarii si isi cistiga in timp o identitate proprie,traditie etc...

Eu nu sunt contra CS-ului, eu doar cred ca nu e corect ca ea sa joace acum in liga a 2-a, caci este infiintata in anul 2013. In rest sunt fanul ei in toate meciurile pe care le disputa cu alte echipe de pretutindeni,acum mai mult ca niciodata pentru ca acolo regasesc o sumedenie de oameni dragi mie si noua tuturor, Silvica Lung, Gheorghita Geolgau, Nae Ungureanu, Badita, Silvian Cristescu, Gica Craioveanu, Corneliu Papura si nu in ultimul rind antrenorul Stinga caruia ii spun felicitari pentru ultimele rezultate si-i urez din inima multa bafta in continuare.

Pe toti colegii mei care m-au anuntat ca lucreaza la CS i-am felicitat si le-am respectat optiunea asa cum am facut-o intotdeauna, asta e respect, cel care a stat la baza prieteniei noastre. De partea cealalta stiti foarte bine ca Adrian Mititelu a gresit de multe ori fata de mine, dar in fata lui Dumnezeu am obligatia sa fiu correct si sa spun ca nu trebuia abandonat si nici dat afara din Craiova.

Noi oltenii care suntem justitiari de felul nostru si iubim dreptatea chiar ne facem ca nu vedem ca acest om a fost tilharit la drumul mare,ca i s-a dat in cap,i s-a desfiintat echipa si i s-au furat jucatorii?

Eu asta spun, nu abandonati si primiti FC-ul acasa la Craiova pentru ca poarta numele orasului,se numeste FC Universitatea Craiova si trebuie sa joace in Craiova, iar CS-ului mult success. In rest las suporterilor libertatea de a se exprima cum doresc, iar convingerile mele vi le-am exprimat aici. Cu respectul pe care l-am aratata intotdeauna oltenilor mei si fanilor Stiintei va doresc tot binele din lume si sa ne revedem sanatosi!", a scris Ţicleanu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (63)
maryuss_
maryuss_  •  16 Octombrie 2013, 13:01

Astept cu nerabdare meciurile Stiintei din nou in Craiova !!!!!!! Sunt sigur ca la primul meci jucat acasa o sa vada toata lumea care este cea mai iubita echipa din Oltenia !!!!! Felicitari justitiei si rusine primaritei !!!!!!! Fortza Stiinta !!!! Vom fi mereu alaturi de echipa noastra de suflet !!!!!!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Octombrie 2013, 09:54

Echipa din booveni este mult inferioara si nu va fi lasata pe Ion Oblemenco...

savoss
savoss  •  16 Octombrie 2013, 09:06

Multumim Choise. Esti singurul care ne-a sustinut fara rezerve. pana si balaci a dat-o dupa cires. Oricum lucruile se regleza. Jucam din nou acasa.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează