FOTBAL  »  LIGA 2  »  GLORIA BISTRIŢA - UTA ARAD 1-3

Triplă fractură craniană! » Accidentare horror la un meci din Liga B: Adrian Zaluschi a ajuns la spital

Zaluschi a ieșit de pe teren sprijinit de oamenii din staff-ul medical al arădenilor
Zaluschi a ieșit de pe teren sprijinit de oamenii din staff-ul medical al arădenilor

Articol de , - Publicat duminica, 23 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 martie 2014 00:21

Mijlocaşul oaspeţilor a primit un genunchi în cap de la adversarul Olimpiu Bucur şi a fost operat ieri dimineaţă: i-a fost îndepărtat un hematom, medicii i-au montat o plăcuţă de titan.

Un meci încins de "B", Gloria Bistriţa - UTA 1-3, s-a încheiat cu o accidentare gravă pentru Adrian Zaluschi, mijlocaş la oaspeţi. Fotbalistul a primit un genunchi în cap de la Olimpiu Bucur în minutul 78, a fost transportat la spitalul din Bistriţa şi apoi mutat de urgenţă la Cluj-Napoca.

Suferise o triplă fractură craniană şi un hematom subdural, adunare de sînge la nivelul meningelui.

I-au montat placă de titan!
A fost operat ieri dimineaţă, în jurul orei 6, iar medicii i-au îndepărtat cu succes cheagul şi i-au montat o placă de titan. Antrenorul său, Adrian Falub, a rămas în oraşul natal pentru a-i fi alături. "Medicii m-au asigurat că totul este în regulă, iar băiatul îşi va reveni", a spus acesta.

Chetă de la fani
Suporterii UTA s-au hotărît să îl ajute pe fotbalist. "Ar trebui să facem o chetă pentru săracul băiat, să îl ajutăm cu medicamente şi cu nişte bani familia care sigur trece prin clipe groaznice acum. Fii tare, Zaluschi!", a spus Dan Proca, liderul Suporter Club UTA.

"Mai bine nu cîştigam la Bistriţa, iar Zaluschi să fie sănătos, în autocar, alături de colegi" (Adrian Falub, antrenor UTA)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
marius_alin20
marius_alin20  •  23 Martie 2014, 13:11
Postat de senzor1 pe 23 Martie 2014, 10:49

Intr-adevar,am 1.57m si 106 kg,aici ai dreptate.dar merg de 2 ori pe saptamana la sala si sper ca intr-o zi sa ajung mare fotbalist.Timp mai am,caci deocamdata nu am decat 31 de ani.

Senzor tati, esti batut cu pu*a-n cap.Daca erai un om sanatos nu puteai gandi asa niciodatan dar se pare ca ai mari probleme psihice

kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Martie 2014, 10:49

Auzi si la asta : ”accidentare horror” de parca există accidentare frumoasă și veselă. Ce manelisti si la gsp :)))

senzor1
senzor1  •  23 Martie 2014, 10:49
Postat de suiac pe 23 Martie 2014, 10:16

Esti retardat rau prietene...Nu se pune probleme de promovare, dar dupa acest meci, Bistrita intra la play-out si in consecinta, castigand de doua ori cu Gloria , UTA are sase puncte in clasamentul ce se va intocmi dupa terminarea sezonului regulat. Dar daca nu sti , nu sti si asta e...In ceea ce priveste accidentarea, acel baiat(Zaluschi) inainte de toate este un om, o fiinta vie, cum poti gandi asa? Tu nu puteai fi in locul lui , caci dupa cum gandesti , pari un straveziu care sta toata ziua pe calculator, nu ai tu treaba cu sportul...

Intr-adevar,am 1.57m si 106 kg,aici ai dreptate.dar merg de 2 ori pe saptamana la sala si sper ca intr-o zi sa ajung mare fotbalist.Timp mai am,caci deocamdata nu am decat 31 de ani.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează