FOTBAL  »  LIGA 2  »  CRAIOVA

U Cluj a început negocierile cu Mititelu pentru Ologu

Ologu e noua ţintă a ”şepcilor”
Ologu e noua ţintă a ”şepcilor”

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 22:39

U Cluj încearcă să pună mîna pe vîrful de lance al noii generaţii din Bănie.


Ştiinţa nu reuşeşte să-l vîndă pe Florin Costea, dar îl poate "mărita" pe Alexandru Ologu. Mijlocaşul care va împlini 22 de ani peste trei zile este curtat insistent de Universitatea Cluj. Surse din cadrul clubului oltean susţin că patronul ardelenilor, Florian Walter, ar fi avut deja primele runde de negocieri cu Adrian Mititelu şi că ar fi dispus să plătească în jur de 300.000 de euro pentru jucător.

Oltenii nu par însă dispuşi să se despartă în acest moment de mijlocaşul central de picior stîng pe care îl consideră cel mai bun produs din ultima vreme a clubului şi pe care se bazează în încercarea de a reveni în Liga 1. În plus, se tem că odată cedat echipei lui Ionuţ Badea, Ologu ar putea fi ulterior direcţionat lejer spre Dinamo, date fiind relaţiile apropiate între Walter şi acţionarii din "Groapă".


20 de meciuri în Liga 1 a strîns Ologu de la debutul pe prima scenă din martie 2009, fără să marcheze vreun gol

Pedepsiţi de Mititelu
Mijlocaşii Dragoş Firţulescu şi Olivian Surugiu nu se mai pregătesc de cîteva zile cu prima echipă a Ştiinţei. Mititelu s-a enervat după ce a aflat că cei doi şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract şi a ordonat ca fotbaliştii să fie excluşi pe termen nelimitat din lotul pregătit de Dorel Stoica.

"Cazul Dezafilierea", în stand-by
Craiova nu şi-a retras acţiunea din instanţele civile, încălcînd termenul impus vinerea trecută de Comitetul Executiv, şi FRF ar fi trebuit să anunţe ieri o decizie în ce priveşte soarta grupării oltene pe care o ameninţase cu dezafilierea. Forul condus de Mircea Sandu a amînat însă un verdict, urmînd să analizeze şi adresa trimisă de şefii Ştiinţei, care susţin că nu au intentat vreun proces Federaţiei, ci doar lui Piţurcă. Propunerea de dezafiliere se poate face doar într-un Comitet Executiv, iar procedura poate fi pusă în aplicare numai în urma unei adunări generale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ligax
ligax  •  13 Iulie 2011, 12:05

Daca Walter reuseste transferul sigur nu il da la Dinamo. E un jucator bun de care noi avem nevoie iar la obiectivele pe care le doreste Walter a se indeplini nu ne-am permite sa intarim o formatie adversara noua.

bibilistrocu
bibilistrocu  •  13 Iulie 2011, 10:17

vîrful de lance al noii generaţii booooule mai invata sa citesti

mircea33
mircea33  •  13 Iulie 2011, 09:08

Daca nici pe Ologu nu suntem in stare sa-l tinem, inseamna ca mai bine ma las de UCV!NU MAI POT!M-AM SATURAT!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează