FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CLUJ

U Cluj trăiește! Victorie împotriva unei echipe din Liga a 2-a într-un amical

FOTO: Monitorul de Cluj
FOTO: Monitorul de Cluj

Articol de - Publicat luni, 06 martie 2017 11:27

Olimpia Satu Mare a stat în etapa care a trecut din eşalonul secund. Oficialii grupării au găsit un partener amical în Universitatea Cluj, echipa care luptă să promoveze la vară în cel de al treilea eşalon competiţional.

"Şepcile roşii" s-au impus în jocul amical cu 2-0, reuşite semnate de Dorin Goga şi Seck în contul trupei antrenate de Marius Popescu.

Bogdan Andone a început jocul cu Anca-Trip – Rus, Mureşan, Heil, Duruş, Onicaş, Pană, Krausz, Erdei, Roşu, Voicu, folosindu-i pe parcurs şi pe Şutaţ, Dascălu, Daminuţă, Bura, Ciul, Luduşan, Tudoran, Kanaloş, Faur, V. Pop, Villand, Ursu, Iuhas.

Rămasă pe podium, cel puţin până la ora jocului dintre UTA Bătrâna Doamnă şi Metalul Reşiţa, formaţia din Satu Mare revine în campionat la finalul acestei săptămâni în meciul de la Sânmartin cu Luceafărul Oradea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează