FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI TIMIŞOARA ÎN LIGA B

UEFA nu l-a iertat pe Marian Iancu pentru divizarea societăţii » Trei ani la uşa Europei!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 20:55

Echipa va putea obţine licenţa pe plan intern, dar indiferent de poziţia din clasament nu va putea juca în cupele europene.


Ziua şi şocul la Timişoara. După retrogradarea echipei şi exodul jucătorilor, UEFA a oferit ieri încă o palmă echipei bănăţene, luîndu-i dreptul de a participa în competiţiile europene timp de 3 ani, ca urmare a operaţiunii de divizare făcută în luna martie. Forul european a explicat într-un comunicat că operaţiunea gîndită de Marian Iancu contravine cu manualul de licenţiere şi noul sistem financiar Fair-Play.

Conform regulii, un club nu poate să-şi schimbe forma legală sau juridică timp de 3 ani, cu scopul de a obţine licenţa, pentru a descărca datoriile pe o altă societate, operaţiune care ar putea duce la falimentul vechii societăţi sau pentru a eluda creditorii, angajaţii, taxele, alterînd astfel integritatea competiţiei sportive. "Orice modificare de formă juridică este considerată a fi o întrerupere la statutul de membru al UEFA şi, prin urmare, trebuie să treacă trei ani pentru ca un club să poate aplica din nou pentru o licenţă UEFA", se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al forului european.

"Atît cer, lăsaţi-mă să mă duc la TAS, să mi se facă dreptate!"
Marian Iancu, după verdictul Comisiei de Licenţiere

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (90)
auras01
auras01  •  30 Iulie 2011, 18:26

in sfarsit, nu mai apare casalotul pe toate posturile sa dea lectii de moralitate, este mai liniste! timisorenii ar trebui sa-l spanzure pe acest magar care a distrus o echipa. daca s-ar face un audit corect, s-ar vedea ca iancu n-a fost finantator ci profitor.

iulian_luk
iulian_luk  •  23 Iulie 2011, 23:05
Postat de ardeleanamosciprian pe 22 Iulie 2011, 22:56

Voi ori sunteti copiii .. ori... treaba sta cam asa: Seful de la fifa avea nevoie de votul lu Sandu...sau inteles .. si nu la uitat pe Sandu..Sandu il sprija in continuare si asta la nevoie ii intinde o mana de ajutor.. acuma .. va mai amintiti cum romania pierde tot in grupe si cum bosnia cica o sa fie data afara...parca cam suna cunoscut scenariul .. trebuia cumva si romania sa se califice..dar dupa un timp ce se intampla se pare ca bosnia este reprimita inapoi si .. cand a jucat cu romania se pare ca pierde .. bun..acuma la timisoara .. era sa castige campionatul ii da 6 puncte penalizare a vazut spre sf campionatului ca de fapt nu prinde locul 1 ..cica le primeste inapoi la tas..dar ..

Esti tare priceput mai CULAI in chestiile astea cu fotbalul. Atat de priceput ca nu stii care este diferenta intre FIFA si UEFA. In schimb la scenarii nu te intrece nimeni

iulian_luk
iulian_luk  •  23 Iulie 2011, 22:53
Postat de trident pe 23 Iulie 2011, 14:27

Pentru toti cei care o urasc pe Poli, suporteri, jurnalisti, etc (s-au dat de gol acum dupa aceasta veste ambigua) 1 Poli Timisoara va juca UN AN in liga II dupa care va reveni si echipele voastre vor avea mari probleme in intalnirile directe, mai ales la Timisoara 2. Poli Timisoara va juca si in Cupele Europene inca din sezonul 2012-2013 daca va face dovada compensari, si o va face. 3. Poli Timisoara si suporterii ei va vor da inca odata dovada faptului ca se iubesc cu adevarat. Nu vom parasi echipa si spre disperarea unora- vom fi chiar mai multi decat am fost. 4. Trebuie sa intelegeti ceva : pe mine spre exemplu ca suporter ma intereseaza echipa si ce face in teren. Si atat. HAI POLI

Ambigua este gandirea ta, daca te mai orietezi dupa ea, rau ajungi. Mai bine te orientezi dupa : muschii de copac, soare, stele,.... altceva mai "sigur"

Vezi toate comentariile (90)
Comentează