FOTBAL  »  LIGA 2  »  FOTBAL MIC

Un arbitru din Sălaj a fost luat la țintă de un jucător: "M-a agresat DE TREI ORI!"

În luna aprilie, Puşcaş a mai avut necazuri la un meci, fiind lovit de un jucător la partida CS Crasna - Benfica Ileanda // Foto: sportulsalajean.ro
În luna aprilie, Puşcaş a mai avut necazuri la un meci, fiind lovit de un jucător la partida CS Crasna - Benfica Ileanda // Foto: sportulsalajean.ro

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2015 00:00

"Centralul" Cristian Puşcaş a depus plîngere la Poliţie împotriva lui Raul Man. Jucătorul de la Gloria Bobota a fost suspendat un an pentru incidentele provocate.

Greva arbitrilor de anul trecut n-a oprit bătăile din ligile inferioare sălăjene. Portalul sportusalajean.ro a prezentat cazul lui Cristian Puşcaş, 22 ani, arbitru lovit de trei ori în acelaşi meci.

De un singur jucător, Raul Man, fotbalist în trupa gazdelor la Gloria Bobota - Rapid Jibou 1-4.

Contactat de Gazetă, Puşcaş a explicat în detaliu incidentele:

  • minutul 23: "I-am dat al doilea «galben», moment în care a vrut să mă lovească, însă n-a apucat decît să mă bruscheze. Au intervenit colegii, el m-a ameninţat şi m-a înjurat".
  • pauză: "A intrat în vestiar împreună cu delegatul Gloriei şi m-a plesnit, mi-a dat o palmă peste cap".
  • final: "L-am văzut că mă aştepta la intrarea la vestiare. «N-ai curaj», i-a zis delegatul. Cînd am pus mîna pe clanţă, m-a lovit, puternic, cu piciorul".

Puşcaş spune că Man a fost suspendat pentru gesturile sale vreme de un an. "Iar eu am făcut plîngere la Poliţie. Şi n-am de gînd să mă împac, deşi autorităţile îmi tot sugerează asta!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
520579171432222
Ciolac Grigore  •  25 Septembrie 2015, 10:10

DE 3 ori e putin !Probabil doar bataia va sperie si va indreapta !Ca as ei nota mica dar cei defavorizati pierd prima de joc ceea ce inseamna le ati furat MUNCA ! MULTI SANTETI NESIMTITI gresiti numai in favoare in care santeti intruiti !DACA ias stransi de testicule poate veti declara totul ! RUSINE !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează