FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Un atacant trecut prin MLS și pe la Honved vine în Liga a 2-a din România

Articol de - Publicat vineri, 14 octombrie 2016 16:24

"Suntem dispuşi să plătim un salariu cel puţin rezonabil unui atacant care să marcheze goluri. Nu îl găsim însă", spunea, cu ceva vreme în urmă, Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călăraşi.

Căutările şefilor echipei au dat roade şi l-au adus la Dunărea pe Borisz Zsivanovics, un vârf de 27 de ani care a evoluat, printre altele, la Honved Budapesta

În cariera sa noul fotbalist al călărăşenilor a mai trecut pe la formaţii din Serbia, Slovacia sau, chiar, Statele Unite ale Americii.

Borisz se pregăteşte de mai multă vreme sub comanda lui Mihalcea dar nu a putut intra până acum pe teren din cauza întârzierii sosirii cărţii verzi.

Altfel, aflaţi într-o situaţie delicată în clasamentul la zi, călărăşenii l-au somat pe Mihalcea să ducă echipa, la finalul turului de campionat, în primele şase locuri ale clasamentului pentru ca tânărul antrenor să îţi poate continua şi în retur colaborarea cu Dunărea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează