FOTBAL  »  LIGA 2  »  MECIURI TRUCATE

Un fost campion al României și fostul secund al lui Reghecampf, suspendați pentru trucare de meciuri!

Epaminonda Nicu, centru
Epaminonda Nicu, centru

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 00:18

Epaminonda Nicu, fost campion cu Unirea Urziceni, și fostul antrenor secund al lui Laurențiu Reghecampf la Snagov, Laurențiu Tudor, au fost suspendați pentru trucare de meciuri în perioada în care au activat la Unirea Tărlungeni.

Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FRF, iar meciul vizat este cel dintre Unirea Tărlungeni și CS Balotești (1-3) din acest sezon, când Laurențiu Tudor a intrat în vestiar și blocat ușa pentru ca antrenorul clubului, Adi Matei, să nu poată întra în timp ce el discuta detaliile.

Epaminonda Nicu a jucat 17 meciuri pentru Tărlungeni în acest sezon, însă după meciul cu Balotești a mai fost trimis în teren în doar trei meciuri.

Investigația FRF s-a bazat pe un raport întocmit de SportRadar, care demonstrează că meciul a fost aranjat, iar pe lista celor sancționați de FRF se mai află și fostul vicepreședinte al Unirii Tărlungeni, Cristian Mătărău.

Mătărău a primit o suspendare de 10 luni și o amendă de 120.000 de lei, iar Epaminonda Nicu s-a ales cu trei luni de suspendare și o penalitate de 25.000 de lei. Laurențiu Tudor a fost suspendat 8 luni și va avea de achitat o amendă îm valoare de 90.000 de lei.


*Click pe imagine pentru a mări

În 2015, Tudor a fost anchetat și de Federația poloneză, pe vremea când a antrenat în liga a doua poloneză, la Flota Swinoujscie. Suspendat până la terminarea investigației, românul a părăsit Polonia. Ulterior, cazul a fost clasat.

În urmă cu 4 ani, Tudor a fost menționat într-o investigație GSP despre meciuri trucate la FC Snagov, după ce a fost indicat de sursele Gazetei ca făcând parte din rețeaua care aranja meciuri.

Poreclit "Doctorul", Tudor este nepotul fostului primar din Snagov, Apostol Mușat, omul care a finanțat echipa în mandatul lui Reghecampf.

Acesta este al șaselea caz investigat în ultimii 3 ani de Departamentul de Integritate al FRF care se finalizează cu suspendări.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
kwd2015
kwd2015  •  30 Mai 2017, 08:54
Postat de zecs93 pe 30 Mai 2017, 01:47

Mai mira pe cineva ceva ?? Dupa ce ca fcsbisti sunt puscariasi acum mai sunt si pariori :))))))))))))))))))))))))))))))

Iar tu, tot agramata ai ramas.

blatistu49
blatistu49  •  30 Mai 2017, 07:16

baaanumai pe astia de LIGA a2 a depistati majoritatea scenarilor din LIGA 1 se joaca la pariuri

blatistu49
blatistu49  •  30 Mai 2017, 06:59

Hellooooo CHIAJNA BOTSENI pauza 2 final 1 a fost cinstit ca lacrima sa u umplut de bani holongerii

Vezi toate comentariile (9)
Comentează