FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

UPDATE Ce pedepse au primit cei implicați în cazul antrenorului român desfigurat sâmbătă. Atenție, imagini DURE!

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 12:30

AJF Giurgiu a decis pedepsele în cazul antrenorului bătut sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu - Giganții Vărăști, care preceda partida de Liga a 4-a.

Astfel, agresorul, rudă cu persoanele intrate pentru a-l lovi pe tehnicianul Marian Dociu, Nicușor Leonard Stoica, a fost suspendat pe o perioadă de doi ani și a primit o penalitate de 800 de lei.

Clubul organizator, AS Prundu, la care este legimitat Stoica, a fost amendat cu 1.000 de lei și va disputa următoarele 6 partide pe alt stadion.

În plus, președintele echipei AS Prundu, care era trecut, pe foaia de meci, drept om de ordine!, Gheorghe Tudorache, a fost suspendat 2 luni și a primit o amendă de 200 de lei. 

Tudorache este, în același timp, reprezentantul seriei sale din Liga a 4-a în Comitetul Executiv al AJF Giurgiu.

2.000
de lei este penalitatea cumulată de cele trei părți implicate în scandal

GSP a prezentat, ieri, imagini dure cu Marian Dociu, antrenor bătut în pauza meciului de juniori AS Prundu - Giganții Vărăști, jucat înainte de partida de seniori din L4, după ce a împins un fotbalist al gazdelor care îi luase la palme un elev.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
1637655946306965
Niculita Valentin Alexandru  •  14 Septembrie 2017, 10:10

Mama mea auzi fotbal la prundu ..... vai mama noastra ... ce dreaq ma sa le ceri lu aia.. ca vin cu ceapă si șuncă la meci .. :)) probabil si încălțati învers :))

schema
schema  •  14 Septembrie 2017, 09:55

Anii de puscarie pot fi judecati instante judecatoresti, dar in interiorul sportului, ce mai cauta atatia ticalosi in sport? Aici e mizerie mare, trebuia ca derbedeii sa nu mai aiba acces in sport(teren, sali, echipe) sub nicio forma doar 100 de ani si atat. Cei care au dat premiile(ca sanctiuni nu sunt) acelea cu doua luni, sase etape si un sfert, etc., sunt de aceeasi natura cu batausii. Cum sa fie curat in sport?

466745113712049
Bryan Ad  •  14 Septembrie 2017, 02:20

Nenorocitii aia care l-au batut merita si trebuie sa se duca vreo 5-6 ani la puscarie , pentru ca daca nu se intimpla asta atunci se vor mai intimpla asemenea evenimente . Pentru 2000 de lei amenda oricine isi permite sa te ia la pumni . *** ! Nu uitati la puscarie cu ei !.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează