FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA

UPDATE Fanii Craiovei: "Vă cerem public să ne cedaţi conducerea clubului" » Mititelu răspunde: "N-am falimentat Universitatea! I-am ridicat demnitatea şi mîndria"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2015 12:27

După ce la un moment dat păreau că vor bate palma pentru o colaborare cu Adrian Mititelu pentru renașterea Universității Craiova, grupare dispărută după ce a intrat în 2014 în faliment, membrii "Asociației Știința Sîntem Noi" anunță că discuțiile s-au sistat și îi cer public patronului oltean să le cedeze echipa.

12:30

UPDATE:  Adrian Mititelu a răspuns scrisorii trimise de fanii Craiovei.

"Recunosc ca am fost surprins neplacut de unele afirmatii rauatacioase din acest comunicat. Ii cunosc pe unii dintre fondatorii Asociatiei "Stiinta Suntem Noi" si mi-au lasat impresia ca sunt sufletisti si ca intr-adevar vor sa se se implice in reorganizarea clubului. Insa de la dorinta la putinta este o diferenta uriasa. Universitatea Craiova este o bomba atomica, care nu poate fi lasata la indemana copiilor nesupravegheati. Nu poti pur si simplu sa obtii controlul unui club, venind numai cu argumente de genul "vom face noi , vom drege noi" fara sa existe vreo garantie in acest sens. Precizez ca nu contest intentiile si buna credinta a initiatorilor, dar nu au nicio sanasa sa reconstruiasca acest club fara implicarea mea. Am spus-o inca de la inceput, ca viitorul acestui club este ca marea masa a suporteriilor sa detina controlul, dar pana sa se ajunga acolo mai sunt multe etape de ars.

Chiar daca pentru moment ar putea sa existe solutii financiare acceptabile, trebuie sa luati in calcul toate actiuniile de blocaj pe care Olguta Vasilescu si mafia pe care o coordoneaza le va initia. Nici nu banuiti ceea ce va asteapta..Iadul! . Lia Olguta Vasilescu a devenit dusmanul numarul 1 al acestui club. Ea nu concepe ca aceasta echipa sa reinvie, deoarece odata reinviata ea este moarta si ingropata, referindu-ma politic. Oare cati dintre voi sunteti dispusi sa va sacrificati viata personala si a familiei voastre?

Pentru aceasta lupta, este necesara foarte multa tarie de caracter si o capacitate de rezistenta la stres. Propaganda mediatica, platita de Olguta Vasilescu se va declansa imediat impotriva voastra. Voi spuneti ca eu am condus clubul la faliment...va inselati amarnic! Eu i-am ridicat Universitatii Craiova gradul de demnitate si mandrie ! Si pentru interesele ei legitime mi-am pierdut ani din viata si mi-am expus familia unui calvar. Pentru echipa asta m-am luat la lupta cu cel mai mare grup mafiot din Romania, din care fac parte politicieni de rang inalt din toate partidele, judecatori, procurori etc.

Sunt de acord ca echipa trebuie inscrisa in competitie in acest an cu orice pret, insa pentru asta e nevoie de fapte si de unitate. Usa mea este deschisa si va astept sa facem primul pas si dupa aceea urmatorul pas....pas cu pas", a postat Mititelu pe Facebook.

Știrea inițială:
Suporterii olteni au remis o scrisoare deschisă adresată lui Mititelu:

"În cadrul primelor negocieri avute cu dumneavoastră, ne-aţi avansat ideea de a prelua iniţial 33% din acţiunile clubului, urmând ca odată cu creşterea numărului de membri ai acestei asociaţii, să ajungem să devenim acţionar majoritar.

Intre timp urma ca dumneavoastră să asiguraţi “revenirea” echipei in fotbal, fie ca vorbeam de liga a IV-a sau de liga a II-a, lucru pe care şi noi si dumneavoastra il ştim ca in aceste condiţii NU se va intampla…probabil niciodată!

Este evident faptul că NU puteţi reorganiza clubul de fotbal, că NU il puteţi susţine financiar in acest moment si ca vremea “patronului” Adrian Mititelu a apus.

Chiar daca vă recunoaştem dragostea (de multe ori nebuna) pentru acest club si  intentiile bune avute in ciuda managementului falimentar implementat in atatia ani de cand sunteti patron, chiar si dumneavoastră trebuie să recunoaşteţi ca aşa NU SE MAI POATE!

Printre noi, nu găsiti doar suflet si bune intenţii!

Avem capacitatea financiară de a prelua prerogativele clubului şi de a înscrie echipa in sezonul fotbalistic 2015 – 2016 indiferent de liga in care FRF va decide.

Suporterii vor echipa, suporterii vor sa investeasca si vor ca  UNIVERSITATEA CRAIOVA să renască…

…DAR, NU cu Adrian Mititelu conducător.

In aceste condiţii, vă cerem public sa cedaţi conducerea clubului de fotbal FC UNIVERSITATEA CRAIOVA  catre Asociatia “Stiinta Suntem Noi” , acesta urmand a fi reorganizat in U Craiova S.A, lucru ce ii va asigura continuitatea si pastrarea palmaresului. Va veti  convinge pe parcurs că putem susţine financiar echipa si putem, in timp, să redevenim o forţa in fotbalul romanesc."

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (51)
craioveanu91
craioveanu91  •  06 Mai 2015, 10:50
Postat de stefan.. pe 05 Mai 2015, 22:30

E clar ca lucrurile nu merg cum trebuie la Universitatea Craiova (CS, in varianta actuala) datorita faptului ca in cadrul clubului nu exista nici macar o persoana care sa fi avut vreo prestatie performanta in calitate de presedinte, antrenor sau ceva asemanator. Multi fosti mari fotbalisti, dar doar atat. Si, daca la momentul promovarii din liga a doua, suporterii se intorsesera in tribune pentru ca intelesesera ca vremea lui Mititelu a apus, numirile mediocrilor antrenori Gane si Cartu au fost mari erori. Poate se trezesc cei cu putere de decizie (finantatorii, LOV). Fie si pentru simplul motiv ca fotbalul craiovean nu se mai poate intoarce la mana lui Mititelu. Acesta a avut la dispozitie 10 ani si aceasta perioada a fost cea mai neagra din istoria Stiintei.

corect, *** de mititelu a fost de 10 ori mai rau ca netoiu sa fim seriosi. ala a lasat echipa in liga 1 si a vandut=o chiar si fara niciun jucator. pai *** care nici macar nu e din craiova , e din bouveni, ajunse *** sa se joace de-a Craiova :) hai sa fim seriosi , cea mai mare victorie e ca am scapat de *** , Stiinta e in liga 1 , de la anul atacam Europa

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

forza.stiinta
forza.stiinta  •  06 Mai 2015, 08:03

teatru ieftin intre mititelu si oamenii lui. Inainte avea blaturile cu Blondu care-l injura la fiecare meci ziua, iar seara luau mesele impreuna, acum face blaturi cu alti creduli

forza.stiinta
forza.stiinta  •  06 Mai 2015, 07:55

gsp ramane vasalul familiei mititelu si a asociatiei care este condusa tot de el. Au facut lucrul asta ca sa iasa din nou in presa si ca mititelu sa le cedeze nimic (pentru ca asta are) ca sa trezeasca prostimea. Asociatia aia are 5 membri, iar seful lor este mititelu

Vezi toate comentariile (51)
Comentează