FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Mititelu a revenit pe "Oblemenco" şi face o propunere interesantă: "Vreau să reorganizez clubul, poate să vină chiar şi Olguţa!"

foto: Bogdan Dănescu +3   FOTO
foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 17:50

Adrian Mititelu s-a dus azi din nou la stadionul Ion Oblemenco pentru a pune in aplicare decizia tribunalului. A reuşit după mai multe tentative.

UPDATE 17:47
La prima şedinţă de pregătire după revenirea pe fostul Central, jucătorii lui Napoli au efectuat un antrenament uşor.

Ca să evite scandalul, cei de la CS U au mers pe Extensiv, în Parcul Romanescu, desi iniţial antrenamentul era programat pe un teren din complexul "Oblemenco".

Adrian Mititelu s-a dus azi din nou la stadionul Ion Oblemenco pentru a pune in aplicare decizia tribunalului. A reuşit după mai multe tentative.

UPDATE 17:47 La prima şedinţă de pregătire după revenirea pe fostul Central, jucătorii lui Napoli au efectuat un antrenament uşor.

Ca să evite scandalul, cei de la CS U au mers pe Extensiv, în Parcul Romanescu, desi iniţial antrenamentul era programat pe un teren din complexul "Oblemenco".

UPDATE 15:15 Adrian Mititelu a reuşit să între, într-un final, pe stadionul Ion Oblemenco, alături de echipa FC Universitatea Craiova. "Pe cei de la CSU îi mai las aici, în casa noastră, pînă la finele anului, după care îi aştept la discuţii, ori să plece. E păcat de jucători, fiindcă ei sînt nevinovaţi. Vreau o reorganizare a clubului în care să păstrez 35%, 35% să dau suporterilor, iar pentru restul aştept propuneri. O aştept chiar şi pe doamna Olguţa. Pe Stîngă îl iert, dar nu voi ierta niciodată trădători precum Badea sau Silvian Cristescu", a declarat Mititelu pentru GSP.RO.

Chiar şi cei de la CS U au propus o variantă asemănătoare săptămîna trecută. Citeşte aici detalii

UPDATE 14:00 Mititelu s-a întors la stadion, unde se mai află executorul judecătoresc, avocaţii Primăriei şi jandarmii, dar tot nu este lăsat să intre. A ajuns ca şi prima dată, pînă în parcare, dar poarta de acces spre complex este închisă.

UPDATE 13:00 Cînd a ajuns la stadion, patronul Universităţii Craiova a sesizat că este singur, întrucît executorul judecătoresc plecase cu cîteva minute înainte.

Mititelu nu renunţă şi va încerca să pună în aplicare decizia la ora 14:00. Este a treia oară, cînd finanţatorul încearcă, după ce în primele două ocazii i s-au pus piedici.

Ultima oară, vineri, Jandarmeria Română l-a informat că nu îi poate pune la dispoziţie forţe de ordine, întrucît 70 de jandarmi erau plecaţi la o acţiune de donat sînge. Detalii aici

Adrian Mititelu a intrat în posesia documentelor pentru ca Universitatea să aibă permis accesul, din nou, în Complexul "Ion Oblemenco" din Craiova, încă de la mijlocul lunii octombrie.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (210)
flytudor
flytudor  •  26 Noiembrie 2013, 22:02

Ion Oblemenco ,,, Casa adevaratei Stiinta , FCU ,,, ceilalti , doar intrusi.

to_ovis
to_ovis  •  26 Noiembrie 2013, 21:12

eugen76pan te-a platit PSD-ul si pe tine sa latrii si pe aici? Nu ne ajunge ca toate posturile fac propaganda PSD, mai trebuie sa fie unul si pe site asta? Lasa-ne in plata noastra, nu ne mai enerva si tu. Mincinos nesimti, paraca ai fi copilu din flori al lui Ponta

lolica123
lolica123  •  26 Noiembrie 2013, 13:21
Postat de blu3_li0n pe 26 Noiembrie 2013, 12:38

eu am fost pe stadion iar daca te uiti pe imagini, o sa vezi la peluza nord in tarc, max 500 cu indulgenta, in afara de aia sa mai fi fost vreo max 200 imprastiati pe la oficiala si tribune 1 si 2

Asa mi s-a parut si mie din imagini, vroiam doar o confirmare. mersi!

Vezi toate comentariile (210)
Comentează
Close