FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Incidente la ProRapid! Bătaie ca-n filme între suporterii giuleșteni de la peluză și cei de la tribuna a 2-a » Un fan a fost înjunghiat

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 09:54

Situația de la Rapid nu este una tensionată doar la nivelul conducerii. Și suporterii au comis-o azi, cînd echipa s-a reunit în vedea noului sezon.

DolceSport susține că fanii de la Peluza Nord a giuleștenilor și cei de la Tribuna a II-a s-au întîlnit în fața bazei de la Pro Rapid și s-au bătut între ei.

Mai multe echipaje ale poliției au venit rapid pentru a aplana conflictul. Problema nu este una recentă între cele două părți ale suporterilor. Aceștia s-au mai încăierat și cînd au sărbătorit ziua clubului.

Un fan a fost înjunghiat 

Din cîte se pare suporterii au venit la Pro Rapid cu acest gînd. Mulți dintre ei erau înarmați cu săbii și cuțite.

În urma scandalului, unul dintre suporteri a fost înjunghiat și se află în stare gravă la spital.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (106)
ucluj2011
ucluj2011  •  21 Iulie 2015, 19:35

Au intrat *** în trombă ca să-și strige frustrarea. Steaua , echipa fără identitate , făra istorie și tradiție , echipă venită pe tancurile sovietice , FĂRĂ suporteri , mai nou și fără siglă... iar stelistii *** la Lună si ÎNDRĂZNESC să comenteze despre cine credeți? despre RAPID , clubul cu cea mai impresionantă istorie si tradiție din fotbalul Romînesc si despre cei mai extraordinari , cei mai fanatici , cei mai statornici si mai fideli DE DEPARTE suporteri ai Romîniei , suporterii Rapidului , suporteri cum NU multe echipe din Europa au... ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  21 Iulie 2015, 17:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

golem
golem  •  21 Iulie 2015, 14:48

pentru ca angrybirds

Vezi toate comentariile (106)
Comentează