FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

UPDATE Pancu a semnat contractul cu Rapid şi va pleca în cantonament

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2015 09:54

Astăzi, Florin Marin a fost prezentat ca noul antrenor al Rapidului, dar la echipă au fost mai multe neînţelegeri între Daniel Pancu şi conducerea clubului.

15:30

UPDATE: După mai multe discuţii cu Valerii Moraru, Daniel Pancu a semnat contractul cu Rapid şi va face deplasarea la Poiana Braşov, unde va pleca alături de Florin Marin şi Mihai Ianovschi.

14:30

UPDATE: Pînă la urmă, Daniel Pancu a venit la Pro Rapid pentru a negocia cu cei din conducere, însă a plecat nervos.

Nu a dorit să vorbească cu nimeni şi a declarat ironic "Nu aţi auzit că am contract pe viaţă cu Rapid?".

"Am negociat contractul cu Pancu și azi va semna și va pleca în cantonament. Eu nu am mai avut divergențe cu el, dacă au fost probleme, s-au rezolvat deja. Sper ca într-o săptămînă să fie lotul complet", a zis Valerii Moraru, patronul celor de la Rapid.

Ştirea iniţială: 

La conferinţa de presă, Florin Marin a vorbit despre echipă şi proiectul pentru noul sezon.

"După mai multe discuţii cu cei din conducere am acceptat oferta Rapidului. Este o mare onoare să antrenez o echipă importantă din România.

Aici este un proiect foarte serios. Am primit asigurări că nu vor fi probleme financiare şi că vom avea un buget potrivit.

Principalul obiectiv este promovarea şi crearea unei echipe puternice. Vrem să avem în lot jucători consacraţi, cu experienţă, dar şi jucători tineri. Daniel Pancu este foarte important pentru noi şi vrem să construim echipa în jurul lui.

Sînt convins că nu voi avea probleme de adaptare. Eu şi Mihai Ianovschi vom pregăti echipa şi vom răspunde de rezultate.

Avem 20 de jucători care vor merge la Poiana Braşov, pentru pregătire. Avem în vederi atît jucători străini, cît şi români", a spus Florin Marin.

"Azi sîntem aproape de a finaliza negocierile cu doi sau trei jucători. Vrem ca la începutul campionatului echipa să fie omogenă şi foarte bine pregătită fizic" Ovidiu Burcă, preşedinte Rapid

Pancu este de negăsit

Deşi conducerea clubului spune că se bazează pe Pancu, atacantul nu s-a prezentat azi la Pro Rapid, iar staff-ul echipei nu ştie nimic despre acesta.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
scandautor
scandautor  •  27 Iulie 2015, 20:43
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dacă a fi amuzant ar fi obligatoriu prin lege, tu ai primi pușcărie pe viață. Încă înainte să pornești calculatorul.

scandautor
scandautor  •  27 Iulie 2015, 20:39
Postat de nikolas. pe 27 Iulie 2015, 18:25

Cine *** e Pancu dar si mai mare intreabarea este *** ?? O echipa insolventa, ***, cu datorii si ***.

Răspunsul e că Pancu e tatăl tău. Mă rog, unul dintre ei.

zecs93
zecs93  •  27 Iulie 2015, 18:44

Valahule te cheama tablagii la parc sa jucati o linie, in loc sa te distrezi la batranete vi si faci garagata aici pe GSP, vai de adn-ul tau !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează