FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA

UTA visează la Liga 1! Cel mai bun atacant al arădenilor

Articol de - Publicat luni, 06 iunie 2016 11:59

Liderul atacanţilor de la UTA Bătrâna Doamnă, un jucător cu experienţă în prima divizie, Marius Curtuiuş este încrezător înaintea dublei cu FC Voluntari.

"Cred cu tărie că putem provoca surpriza. Chiar dacă plecăm cu şansa a doua suntem decişi să facem tot ce depinde de noi pentru a promova.

Mergem la Voluntari să facem un meci şi un rezultat bun după care să jucăm returul la Arad într-o atmosferă fantastică.

Sincer, cred că am depăşit orice aşteptare după ce la startul campionatului obiectivul nostru era salvarea de la retrogradare.

Mă bucur că avem un compartiment ofensiv valoros în care fiecare jucător înscrie", a punctat Marius Curtuiuş.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1549608042014046
Tatu Viktor  •  07 Iunie 2016, 02:01

este un jucator foarte bun ...face diferenta ....sper din tot sufletul sa intre in liga 1 ...dupa asa traseu merita ...

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Iunie 2016, 13:03

Curtuiuse este un foarte bun atacant. Din nefericire, des este schimbat prin min 60. O fi lipsa de pregatire ? nu e prea batran. Cred ca si jocul echipei , pe contre obliga atacantii la foarte mult efort. Va ramane, oricum in inimile suporterilor, dar daca mai si da go(uri) cu Voluntariul, va fi, chiar erou

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close