FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Vă mai aduceți aminte de el? A fost la un pas de Steaua, a evoluat la Rapid, iar acum a înscris din nou pentru echipa care l-a format

Articol de - Publicat luni, 22 august 2016 17:08

Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu FC Braşov, programat în runda cu numărul trei din eşalonul secund după golurile semnate de Vasile Pop şi respectiv Sabrin Sburlea, din penalty.

Bogdan Andone, antrenorul principal al sătmărenilor, resimte, în continuare, absenţa unor oameni decisivi în compartimentul ofensiv.

"Avem mare nevoie de unul sau doi atacanţi, pe care sper să îi găsim cât mai curând. Sper să avem răbdare pentru că am venit la Satu Mare pentru un proiect pe trei ani. Am vrea să copiem, într-un fel, proiectul lui Hagi de la Viitorul, unul de real succes.

Dacă nu ne creştem jucătorii în propria ogradă ne va fi foarte greu în actualele condiţii financiare. Am petrecut ani frumoşi cu Marius Şumudică, în staff-ul acestuia, dar era momentul să merg pe cont propriu", a precizat Bogdan Andone la Sport Total FM.

Sabrin Sburlea (27 de ani) a evoluat timp de 4 ani la FC Brașov. A plecat apoi la Rapid, a mai jucat la Vaslui, Hansa Rostock, SSVg Velbert și acum a revenit la Braşov.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 August 2016, 19:54

...nu ...nu mi aduc aminte de el ...

haudinamo
haudinamo  •  22 August 2016, 19:01

Aoleu, ce m-am speriat. Credeam ca e vorba de Tartau, idolul Giulestinei

pain89
pain89  •  22 August 2016, 18:24

juca frumos la brasov pacat ca a disparut dupa perioada vaslui. in germania cred ca a fost la munca dar din intamplare a dat probe la hansa rostock si a fost pastrat asa a revenit in fotbal

Vezi toate comentariile (5)
Comentează