FOTBAL  »  LIGA 2  »  CS U CRAIOVA

Varga glumeşte pe seama revenirii sale în fotbal: ”Mă aşteptam să fiu ”mort”, dar sînt chiar viu”

Varga e de aproape 11 ani sub contract cu Sportul, dar a mai jucat, împrumutat, la Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar și FC Vaslui
Varga e de aproape 11 ani sub contract cu Sportul, dar a mai jucat, împrumutat, la Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar și FC Vaslui

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 18:53

Dacian rămîne deschis în faţa unui posibil contract cu liderul Seriei B2, pentru care a evoluat sîmbătă în amicalul cu FC Clinceni, 0-2.

Mijlocaşul ofensiv Dacian Varga s-a întors în fotbal. N-a fost şi nu este accidentat, ci doar în conflict deschis cu patronul Sportului, Vasile Şiman, cu care are pe rol diverse procese la FRF.

Speţe ce nu se rezolvă de mai bine de un an, astfel că fotbalistul de 29 de ani a continuat să se antreneze pe unde a putut, sîmbătă evoluînd 62 de minute în tricoul CraiOlguţei, în amicalul cu FC Clinceni (0-2). Din ianuarie, Dacian s-ar putea muta în Bănie, întrucît liderul Seriei B2 vrea să-l transfere.

- Dacian, mai ştiai să loveşti mingea?
- E ca mersul pe bicicletă, îţi dai seama că nu se uită! Cu toate că a trecut fix un an de cînd nu mai jucasem într-un meci, fie el oficial sau amical! Mi-aduc aminte de parcă ar fi fost acum cinci minute: pe 8 decembrie 2012 am jucat 30 de minute în partida FC Vaslui - Petrolul, scor 0-0, eu evoluînd atunci la moldoveni.

- Care mai e situaţia ta contractuală? Te-ai împăcat cu Şiman?
- Sînt în procese, mai bine vorbiţi cu el despre detalii. Sper să se încheie mai repede 2013, un an de coşmar pentru mine, fiindcă am stat numai prin procese, nu la antrenamente sau la meciuri. E o mare durere să fii fotbalist, să fii apt fizic şi să ai interzis la fotbal. Nu i-aş dori asta nici celui mai mare duşman de-ai mei.

"Mai pot juca fotbal de calitate"

- Cum a fost pe teren?
- Neaşteptat de bine. Îţi dai seama că n-am avut acelaşi ritm de joc ca atunci cînd eram fotbalist. Oricum, mă aşteptam să fiu mai "mort", cum se spune, dar am fost chiar viu, am încercat să mă implic în joc. Ţinînd cont de problemele fizice şi psihice pe care le-am avut în 2013, am fost OK.

- Semnezi cu CS Universitatea?
- Să vedem. Mai întîi, trebuie să ajungem la un acord. Încă nu am rezolvată situaţia mea contractuală. Oricum, nu sînt terminat, mai pot juca fotbal foarte mulţi ani. Important e să încep odată, cît mai repede!

700.000 de euro este cuantumul cu care a scăzut cota lui Varga pe transfermarkt.de într-un an de stat pe bară, de la 1,9 la 1,2 milioane de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
forza.stiinta
forza.stiinta  •  10 Decembrie 2013, 09:50

la Craiova este un proiect bun, facut de oameni care iubesc echipa, nu este echipa unei familii sau a unui om, este echipa intregii Oltenii Forza Stiinta!

univesitateacraiova
univesitateacraiova  •  09 Decembrie 2013, 23:06

Inscrierea echipei CSU in campionat este un act extrem de grav, abuziv şi ilegal. Pe langa caracterul penal, incalca toate normele fotbalistice interne si internaţionale. Este o rusine ce se intampla! Trebuie ca FIFA si UEFA sa se autosesizeze si sa se ia masuri de indata. Nu se poate asa ceva! Nu-mi vine sa cred ca doamna primar s-a asociat in aceasta monstruozitate cu Mircea Sandu. Acest lucru o va marca pe viata si ii va aduce mari necazuri. Sunt convins ca va plati toate despagubirile ce deriva din acestea escrocherie. Nu pot sa cred ca dumneai a cazut in aceasta plasa... Si presa este de vina, trebuia sa fie mult mai vehementa si mai radicala in aceasta speta, trebuia sa se faca o pres

Vezi toate comentariile (2)
Comentează