FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

Veste mare pentru olteni » CS U Craiova tot mai aproape de Liga 1 şi pe plan juridic

FOTO: CSUC.RO
FOTO: CSUC.RO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 20:34

După ce şi-a asigurat promovarea din punct de vedere sportiv, CS U Craiova este tot mai aproape de Liga 1 şi pe plan juridic. Oltenii anunţă pe site-ul oficial că echipa este promovată în prima ligă, aşteptînd doar ca rezultatele din Liga 2 să fie omologate. 

Comisia de Disciplină a avut şedinţă azi şi a stabilit acest lucru. Iată mai jos comunicatul postat pe site-ul FRF şi cum s-ar traduce acesta.

"Astăzi, 18.06.2014, în dosarul nr. 14/CD/2014, Comisia a respins excepţia insuficientei timbrări invocată de Clubul Sportiv U Craiova şi a admis excepţia prematurităţii cererilor formulate de Asociaţia Club ASA 2013 Tîrgu Mureş şi Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vîlcea", se arată pe site-ul oficial al FRF.

Mai simplu, decizia a fost amînată pînă cînd Comitetul Executiv va omologa rezultatele din Liga 2. Următoarea întrunire va fi pe 27 iunie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (61)
dan.motru
dan.motru  •  20 Iunie 2014, 11:35

Astăzi, 18.06.2014, în dosarul nr. 14/CD/2014, Comisia a respins excepţia insuficienţei timbrări invocată de Clubul Sportiv U Craiova şi a admis excepţia prematurităţii cererilor formulate de Asociaţia Club ASA 2013 Târgu Mureş şi Clubul Sportiv Municipal Râmnic u Vâlcea”, este comunicatul FRF. Directorul executiv al CSU, Felix Grigore, a precizat că acest lucru este echivalent cu recunoaşterea dreptului de promovare al echipei. „Am promovat şi sportiv, am luat şi licenţa şi au fos t respinse şi cererile făcute de Vâlcea ş i ASA. Suntem în Liga I”, a spus Grigore.

dan.motru
dan.motru  •  20 Iunie 2014, 11:34

Site-ul CSU a preluat comunicatul deja ca o confirmare a dreptului de a juca în Liga I şi l-a tratat în contextul aniversării a 40 de ani de la primul titlu: „Mâine Universitatea sărbătoreşte 40 de ani de la cucerirea primului titlu de campioană a României. Cu o zi înainte a primit o veste importantă: nu doar sportiv, ci şi juridic, Ştiinţa este în prima ligă. Promovarea cucerită pe merit sportiv, pe teren, a fost confirmată astăzi şi din punct de vedere regulamentar. Comisia de Disciplină a FRF a respins cererile formulate de Asociaţia Club ASA 2013 Târgu Mureş şi Clubul Sportiv Munic ipal Râmnicu Vâlcea, astfel încât echipa Craiovei este în prima divizie.

ortega
ortega  •  19 Iunie 2014, 19:48

Clona împuțită , pesedei ordinari , pentru Ponta nu există lege ... Craicurvuța copy-paste , după chipul și asemănarea prostănacului , va fi huiduită sau ignorată pe toate stadioanele țării ... Asta și merită surogatele ...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează