FOTBAL  »  LIGA 2  »  METALUL REŞIŢA - CS UNIVERSITATEA 0-2

Voinicii » CS Universitatea a învins la Reşiţa şi iernează pe primul loc în B2

Albert Voinea (20 de ani, în alb-albastru) a marcat ieri primul său gol pentru olteni, chiar împotriva echipei de la care a fost transferat în vară
Albert Voinea (20 de ani, în alb-albastru) a marcat ieri primul său gol pentru olteni, chiar împotriva echipei de la care a fost transferat în vară

Articol de - Publicat duminica, 01 decembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 30 noiembrie 2013 20:40

Oltenii au învins iar după două meciuri fără victorie, un succes pe terenul unei contracandidate la promovare, şi hibernează pe primul loc în Seria B2.

Victorie mare a CraiOlguţei pe terenul unei contracandidate la promovare. Elevii lui Ovidiu Stîngă le-au aplicat două lovituri letale reşiţenilor, în momente-cheie. CS Universitatea a înscris în startul partidei, profitînd de eroarea apărării gazdelor, Curelea marcînd din 7 metri.

Pe un teren-ţăpşan, amestesc de nămol, gheaţă şi iarbă, a urmat o confruntare deschisă. Oltenilor li se refuză un penalty, Gorovei (14), Curlea, de două ori singur cu Pascal, nu punctează, Brac (40) are noroc cu carul, un reşiţean a reluat cu capul din 10 metri peste poarta părăsită, iar bănăţenii au trimis mingea în transversală în minutul 69.

Curelea, autorul primului gol, s-a accidentat, a fost înlocuit cu Voinea, autorul reuşitei secunde, în minutul 81, după o pasă inteligentă a lui Ferfelea.

Albert şi-a curentat foştii coechipieri, alături de care a înscris 12 goluri ediţia trecută. Iar Stîngă respiră uşurat, peste iarnă, mai ales că presa craioveană scria zilele trecute de o posibilă înlocuire a sa.

8 victorii, o remiză şi o înfrîngere are CSU cu Stîngă antrenor

Metalul Reşiţa - CS Universitatea 0-2 (0-1)
Au marcat: Curelea (2), A. Voinea (81)

Metalul: Pascal - Tomozei, C. Apostol, Potopea, Vătăjelu - Vaştag, Breşneni, Liuba (Szabo 70), Oară (Stoica 55) - Enciu, Făgărăşanu (Staicu 77). Antrenor Marian Pană

CS U: Brac - Ljubinkovici, Fl. Pătraşcu, Izvoranu, Velcovici - Precup (Ferfelea 69), A. Ionescu, Cr. Ganea - Gorovei (Bardu 84), Curelea (A. Voinea 73), Sin. Antrenor Ovidiu Stîngă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
mani0s
mani0s  •  02 Decembrie 2013, 01:54
Postat de fcu1948 pe 01 Decembrie 2013, 09:13

Echipa se numește csu Craiova, nu mai dezinformați lumea, scibi plătiți de infractorul sandu mircea! Există o singură Universitatea Craiova, cea care se luptă cu sistemul mafiot, cea dezafiliată abuziv 2 ani și care spre necazul vostru a revenit în forță anul acesta. Dacă încă n-ați înțeles, ziariști de 2 bani, e vorba de FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, echipa susținută de 18.000 de oameni pe Ion Oblemenco, deși juca în deplasare!!!!

domnu', numai adrian mititelu se se lupta cu sistemul, nu universitatea craiova. echipa copiilor copiilor lui mititelu n-a fost dezafiliata abuziv 2 ani (a gresit a platit; 1 an s-a dat lovit). de asemenea, echipa copiilor copiilor lui mititelu nu a revenit in forta anul acesta, se zbate in anonimat in liga a doua seria a doua. FC A Copiilor Copiilor lui Mititelu SA a fost sustinuta de 18k de oameni cand o sa dispara parvenitul din peisaj. FC A Copiilor Copiilor Lui Mititelu SA va juca tot timpul in deplasare pe Ion Oblemenco !

stefy29
stefy29  •  01 Decembrie 2013, 20:34
Postat de stresul_tau pe 01 Decembrie 2013, 18:47

tu esti ala care moare de invidie cand vede clasamentul.:)

papagalule .................muriti de ciuda ca suntem multi si uniti, nu putini si prosti ca voi.

dumi67
dumi67  •  01 Decembrie 2013, 19:31
Postat de stresul_tau pe 01 Decembrie 2013, 18:49

si in tur cand au castigat cei de la resitza ??. tot asa ai vorbit?

in tur ati crezut ca-i bateti , nu ati aranjat . de data asta v-ati luat masuri ...

Vezi toate comentariile (40)
Comentează