FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA

Wild-card pentru Liga a doua pentru Craiova!

Peste 20 de echipe din eşalonul inferior au probleme cu licienţa
Peste 20 de echipe din eşalonul inferior au probleme cu licienţa

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 02:48

Ştiinţa află azi dacă primeşte licenţa pentru divizia secundă în urma apelului. Juveţi ar putea fi primiţi în "B" chiar şi în caz contrar, pe baza unei invitaţii de la FRF.

Universitatea speră ca de azi să vorbească la trecut despre coşmarul Ligii a 3-a. Comisia de Apel a Departamentului Licenţiere va anunţa în această seară verdictele privind recursurile depuse de cluburile aspirante la Liga a 2-a care au picat licenţa în primă instanţă, printre care şi U Craiova. Oltenii au semnale că apelul le va fi soluţionat favorabil.

Chiar dacă nu va fi aşa, şefii din Bănie tot sînt optimişti, pentru că în urma Comitetului Executiv de pe 4 iulie ar putea primi o invitaţie pentru a juca în eşalonul secund. Acest lucru e posibil din cauza situaţiei dezastruoase de la Liga a 2-a: sînt peste 20 de cluburi care au probleme cu licenţierea, iar unele vor fi acceptate pentru ca seriile de «B» să fie completate!

Problemele pentru alb-albaştri nu se încheie însă aici. Pentru că dacă nu fac în timp util dovada stingerii datoriilor către terţi, vor fi neprogramaţi în primele etape ale noului sezon. Iar două neprogramări înseamnă automat excluderea din campionat!

Bornescu prins la mijloc

Adrian Mititelu îl vrea pe Mircea Bornescu înapoi la Universitatea, iar fostul portar al Rapidului a anunţat deja că i-ar surîde ideea de a juca din nou în alb-albastru chiar şi în «B». Totuşi, în afară de capitolul financiar, unde Craiova stă foarte prost, o mare problemă în calea transferului e conflictul dintre Ana-Maria Prodan, agentul portarului, şi patronul Universităţii. Între cele două tabere relaţiile s-au stricat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis de Mititelu. Soţia fostului antrenor oltean s-ar putea opune transferului.

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (7)
unu_oarecare
unu_oarecare  •  30 Iunie 2011, 10:53

hahahahahahaha, la noi ca la nimeni, deci Craiova o sa fie invitata sa participe la meciurile din liga 2, dupa care, la anul poate sa si promoveze bine merci. asa tara, asa legi, asa mentalitate, asa decizii. de ce nu se promoveaza o echipa de pe locul 3 din liga 3? aaaaaa, Craiova e altceva, la Craiova joaca numele, nu si petardele alea de jucatori.

marian_u
marian_u  •  30 Iunie 2011, 10:37

de ce in titlu este Craiova si nu timisoara? sau timisoara vrea pt liga1?

jorginho
jorginho  •  30 Iunie 2011, 10:06

Becali n-a fost niciodata mai organizat,mai destept sau mai eficient la Steaua decat Mititelu la Craiova.Nici Iancu la Timisoara si nici cei nu-stiu-cati- actionari,conducatori sau ce-or mai fi de la Dinamo.Cu toate greselile mari si evidente pe care le-a comis Mitielu, am spus mereu si imi mentin parerea, ca daca Piturca ar fi venit cu onestitate si dorinta de a ramane la Craiova echipa nu ajungea in aceasta situatie.Ca suporter al Stiintei de atata amar de ani cred ca am dreptul sa spun si eu ce gandesc,fara a fi injurat pe aici(desi pot fi contrazis oricat si oricand)La incompetenta si erorile grave facute de Mititelu s-au adaugat tradarea lui Piturca si mafia FRF!BLESTEMATILOR!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează