FOTBAL  »  LIGA 2  »  PETROLUL PLOIEŞTI

Wisniowsky şi Cristian Popescu sînt aproape de Petrolul

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Conducerea clubului Petrolul Ploieşti este pe cale să oficializeze transferurile a doi noi jucători la gruparea pregătită de Eusebiu Tudor. Ambii fotbalişti aflaţi :yn vizorul „găzarilor” provin de la Progresul Bucureşti şi au fost declaraţi liberi de contract.

”S:yntem în tratative avansate cu Wisniowsky şi Cristian Popescu, doi jucători pe care :yi dorim la Petrolul” a spus Florin Bercea, preşedintele Consiliului de Adminstraţia al clubului ploieştean despre cei doi jucători. Dacă ex-bancarii vor fi legitimaţi p:ynă la ora partidei de duminică, cu FC Ploieşti, programată pe stadionul Astra, cu începere de la orele 19.00, fotbaliştii s-ar  reînt:ylni, ca adversari de această dată, cu Marius Şumudică,  fostul lor tehnician de la Progresul aflat acum în postura de consilier sportiv la FC Ploieşti. 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
 •  03 Martie 2009, 19:39

profitati de deruta noastra sa postati astfel de stiri sau vreti sa le fortati mana sacalilor iacov si dodu ? am observat de un timp ca roiesc pasari de prada in parcul cu platani,in asteptarea cadavrelor.asa sa va ajute Dumnezeu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close