FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEUL DIN CIPRU

29 de jucători pentru două "amicale" în Ibiza Ciprului » Pe urmele lui Beckham

Articol de , - Publicat vineri, 04 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 februarie 2011 09:55

Staţiunea Ayia Napa, unde se află cartierul general al "naţionalei", e unul dintre locurile preferate de vacanţă ale starului englez. Trupa lui Lucescu jr. prepară acolo detaliile pentru partida crucială din preliminarii, de la Zenica (26 martie)

Cu numai cinci jucători, S. Lung jr., Papp, Râpă, S. Ilie şi Sălăgeanu, plus un selecţioner descălţat de vameşi la controlul de pe "Henri Coandă", aşa a pornit ieri "naţionala" spre Insula Afroditei pentru turneul " Cyprus Cup": 8 februarie cu Ucraina, 9 februarie cu Cipru sau Suedia. E ultima strigare înaintea partidei cruciale cu Bosnia din preliminariile pentru Euro 2012 (Zenica, 26 martie).

Doar trei stranieri cu Ucraina, marţi, 20:30
"Tricolorii" şi-au stabilit cantonamentul în staţiunea Ayia Napa, supranumită Ibiza Ciprului, pe coasta sudică a ţării. Locul şi-a cucerit faima şi datorită vacanţelor petrecute pe plajele fine de aici de celebrităţi precum Beckham, Rio Ferdinand, Lampard, Campbell sau Andy Cole.

Trupa lui Lucescu jr., cazată la hotelul "Grecian Bay", nu va avea însă timp de concediu. Două antrenamente pe zi a programat Lucescu jr., care va miza în prima parte a stagiului pe 20 de jucători: 17 din campionatul intern, plus stranierii Florescu, Deac, G. Bucur şi Raţ. Acesta va fi, de altfel, grupul pentru partida cu Ucraina, marţi, 20:30, la Paralimni, o revanşă după acel 2-3 din "amicalul" desfăşurat în urmă cu 9 luni.

Echipa pentru Ucraina

Pantilimon - Râpă M. Constantin Gardoş Raţ - M. Roman Mureşan Alexa Deac - G. Bucur L. Ganea

Rezerve: S. Lung. jr, Maftei, Papp, Sălăgeanu, Torje, I. Apostol, Alexa, S. Ilie, Zicu, Sburlea

Tătăruşanu apără în meciul doi
Pentru testul de miercuri, cu Cipru sau Suedia, Răzvan va conta şi pe ceilalţi 8 stranieri: Săpunaru, Tamaş, Şt. Radu, Ropotan, D. Niculae, B. Stancu, Bucur şi Marica.
Plus Tătăruşanu, pentru care FRF a făcut un compromis. Aceştia vor ajunge abia luni în Insula Afroditei.

Echipa pentru Cipru/Suedia

Tătăruşanu - Săpunaru Tamaş Papp Şt. Radu - Torje Ropotan Florescu Zicu - B. Stancu Marica

Maşina Naşului vandalizată
Mercedesul lui Mircea Sandu a fost din nou vandalizat. Şeful FRF s-a trezit că are scris pe maşină, cu grafitti, mesajul "Succes la alegerile UEFA, 22.03 Paris", trimitere la noua candidatură a Naşului la Comitetul Executiv al forului european. Bănuit că s-ar afla în spatele acestei acţiuni e unul dintre contestatarii lui Sandu, Petru Bucur Volk, pe care preşedintele federaţiei l-a şi dat în judecată pentru hărţuire. Suspectul a negat însă că are vreo legătură cu incidentul.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
star01
star01  •  04 Februarie 2011, 09:19

vai mama noastra,m.constantin este"expulzat" de sumuica de la craaapid si este titular cu Ucraina,sburlea "balerin"...ce faci Razvane?....mai bine pleaca de acum si lasa-l pe altul ...cat mai avem inca sanse(de florescu am tot comentat,nu mai are rost)!!!

diss
diss  •  04 Februarie 2011, 01:57

Am citi lotul si am un singur comentariu de facut: este cel mai slab lot din istoria nationalei! Il compatimesc pe Razvan, cu toate ca si-o mai face si cu mana lui ,vezi "petardele" Florescu si Apostol,dar una peste alta chiar nu are cu cine pleca la lupta! L-a mai "lucrat" si Lupescu,care cu declaratiile lui idioate, l-a expulzat pe Radoi, iar restul nu sunt fotbalisti de nationala! Locul 56 de acum va fi o amintire placuta peste 2-3 luni! Piti,Oli hai la incalzire!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează