FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

A antrenat România la EURO şi acum vrea să revină la naţională! ”Sigur că aş veni la naţională daca s-ar apela la serviciile mele”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 20 octombrie 2014 11:22

După plecarea lui Victor Piţurcă la Al Ittihad, pe lista posibililor selecţioneri au apărut nume ca Olăroiu, Contra sau Petrescu.
Emeric Ienei a spus că este dispus să ajute echipa naţională, dacă i s-ar propune, dar doar în calitate de director tehnic.

”Sigur că aş veni la naţională dacă s-ar apela la serviciile mele, dar numai în funcţia de director tenhic, nu să fiu eu în prim-plan. Eu mereu am fost dispus să dau o mînă de ajutor. Eu cred că Federaţia ar trebui să se grăbească să numească un staff tehnic, pentru că se aproprie meciul cu Irlanda de Nord”, a declarat Ienei pentru ziarulring.ro

Fostul selecţioner este de părere că Marius Lăcătuş ar fi o variantă pentru 
banca României.

”Am văzut că s-a vorbit ba de Cosmin Contra, ba de Cosmin Olăroiu sau Mircea 
Rednic. Sînt antrenori care au calităţi, dar au şi părţi slabe. Eu cred că Marius Lăcătuş este o variantă, mai ales că nu are echipă. Ar putea fi adus, dar şi el are hibe, este un antrenor vulcanic. Dar este un antrenor bun care cunoaşte fenomenul”, a mai spus Ienei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
torque07
torque07  •  20 Octombrie 2014, 14:32
Postat de adriann_ pe 20 Octombrie 2014, 12:38

Postate de tine, ca altul nu cred sa se mai gaseasca =))

Stai linistit...a spus spre sfarsitul saptamanii domnul presedinte FRF...Un pic de rabdare. Si nu mai fa pe desteptul ca iti sta rau, respecta gandirea si parerea altuia.

antreprenor
antreprenor  •  20 Octombrie 2014, 13:34
Postat de jim._.brown pe 20 Octombrie 2014, 12:17

Cred ca si pe Lacatus l-a busit rasul cand a auzit asta...

:))) ar fi pentru binele cluburilor din romania,fereasca d-zeu sa te trezesti antrenat de asta

adriann_
adriann_  •  20 Octombrie 2014, 12:44
Postat de steaua1986forever pe 20 Octombrie 2014, 12:37

Cum ai reusit sa scapi din camasa de forta prietene? De fapt, stim...lucescu a inventat mingea de fotbal, regulile, el este inventatorul portii, arbitrilor, a regulilor de baza in fotbal si a jocului in general....etc El este cel care i-a descoperit pe Pele, Maradona, inclusiv amerindienii aia care jucau acum 1000 de ani un joc asemanator fotbalului de azi, tot de lucescu au fost invatati...

Diliule, Lucescu e singurul antrenor roman din toate timpurile care a castigat trofee europene cu doua echipe STRAINE. Macar asta ar trebui sa-i arate pana si unui tacanit ca tine ca omul merita tot respectul suporterilor romani de orice fel. Doar ca tu esti prea dus cu capul ca sa recunosti adevarul, chiar si cand te plesneste peste bot...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează