FOTBAL  »  NATIONALA  »  URMEAZĂ TESTE CU UCRAINA, MACEDONIA ŞI HONDURAS

A început primul antrenament al naţionalei. Chivu, doar recuperare

Articol de - Publicat luni, 24 mai 2010 00:00

 

Primul antrenament al naţionalei înaintea amicalelor cu Ucraina (29 mai, Lvov), cu Macedonia (2 iunie, Villach) şi cu Honduras (5 iunie, St. Veit an der Glan) a început în urmă cu doar cîteva minute la Mogoşoaia.

Căpitanul reprezentativei, Cristi Chivu, a sosit în cantonamentul de la Mogoşoaia, dar a făcut numai recuperare. El este învoit pentru mîine, cînd va participa la  Reşiţa la dezvelirea statuii tatălui său, Mircea Chivu.

Daniel Niculae, abia refăcut după problemele la spate din cauza cărora a ratat finalul de sezon în Ligue I, se pregăteşte separat.


Jucătorii lui CFR Cluj, Ciprian Deac şi Nicolae Dică se vor prezenta la lot miercuri, după finala Cupei României.


Tricolorii folosesc la antrenament balonul oficial al Cupei Mondiale din Africa de Sud, Adidas "Jabulani".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
 •  24 Mai 2010, 22:07

Cat tupeu pe mucea asta mic, ca nu e apreciat in Romania. De ce nu se intreaba, daca in alte parti in afara de Roamnia ajungea selectioner?:)))) sau macar sa care mingii la o echipa mai de doamne ajuta! tuoeu cat caru, in rest zero barat!!!

 •  24 Mai 2010, 21:17

Cu tot respectul, ce a faut Mircea Chivu pt. Romania ca sa i se ridice statuie? Ca el sint sute de mii de romani!

 •  24 Mai 2010, 18:49

Antrenorul lui peste fript! Eu daca l-as avea pe asta antrenor nu as da doi bani pe el. Ce e si cu muchea asta, baiatu lui tata si cu suzeta in gura marele antrenor al nationalei Rimaniei?! Sandu si Lupescu sunt niste incompetenti fara simtul raspunderi si al profesionalismului. Niste taie frunze la caini. Nu fac decat sa ingroape fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează