FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

A început războiul! Contul de Facebook al unuia dintre candidații la alegerile FRF a fost blocat: "Sper că postacii nu vor mai raporta din nou ce nu le convine"

Pușcaș îl bănuiește pe Burleanu că stă în spatele blocării temporare a contului său de Facebook // FOTO: Raed Krishan
Pușcaș îl bănuiește pe Burleanu că stă în spatele blocării temporare a contului său de Facebook // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 19:44

Cum alegerile de la FRF se apropie cu repeziciune, războiul dintre viitorii candidați a devenit deja unul tăios, în special în mediul online. 

Marcel Pușcaș, unul dintre primii oameni de fotbal care și-a anunțat candidatura la șefia FRF, a publicat duminică o postare pe pagina sa de Facebook, în care a realizat o amplă analiză a mandatului lui Răzvan Burleanu.

Aici intervine marea surpriză: la doar câteva ore de la publicarea postării, pagina sa de Facebook a fost blocată!

"Am publicat articolul duminică, pe la prânz. Peste câteva ore, când am încercat să intru, am descoperit că îmi fusese blocat contul. Mai mulţi utilizatori mă raportaseră la Facebook. Situaţia a durat câteva ore", a declarat azi Marcel Pușcaș, în ProSport.

Fostul fotbalist nu s-a lăsat însă demoralizat și a postat din nou manifestul său pe Facebook, dar și pe blogul personal (Vezi aici analiza completă a lui Pușcaș!)

Pușcaș îl bănuiește pe Burleanu că stă în spatele blocării temporare a contului său de Facebook.

"Sper ca de această dată postacii celor care se simt vizaţi de articol să nu mai raporteze la Facebook ce nu le convine", a scris Pușcaș, în prezent director de dezvoltare regională și comercială al FRF, pe contul său. 

Temele abordate de Pușcaș se referă la promisiunile electorale ale lui Burleanu dinaintea alegerilor din 2014. Conform analizei acestuia, actualul președinte de la FRF nu și-a îndeplinit deloc dezideratele propuse la acel moment.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
604751563021589
Tomas Orzan  •  16 Ianuarie 2018, 12:56

Poate incepi demersurile pentru imbunatatirea atmosferei din fotbalul romanesc cu niste relatari despre cum ai ajuns presedinte la Steaua in locul celui mai mare conducator, Ion Alecsandrescu, pe filiera Babiuc, cat te-a costat numirea, ce ai facut pe acolo....Asta asa, ca inceput!

1416436808663541
Amedeo Nazzari  •  15 Ianuarie 2018, 21:25

Dle Pușcaș, noi doi am avut o discuție acum 2-3 ani in privat și dacă nu mă înșel v- am interpelat direct și pe contul personal de Facebook cu o tema asemănătoare cu ce spuneți dv acum! V- am întrebat cum puteți sta langa un om care a îngropat fotbalul românesc și mi ați spus că e un om admirabil , ciurlica burliica! Sunteți tot la fel de fals că și acum 2-3 ani Marcel Pușcaș .... Vei fi mai rău că birleanu,lupul schimba parul, năravul niciodata

maradona5
maradona5  •  15 Ianuarie 2018, 20:42

Postacii oierului infractor sunt de vina

Vezi toate comentariile (3)
Comentează