FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Acţiunea Chiricheş » Cel mai curtat stelist va fi titular cu Belgia în ziua în care împlineşte 23 de ani

Chiricheş va fi urmărit de mai multe cluburi europene.
Chiricheş va fi urmărit de mai multe cluburi europene.

Articol de - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 10:37

Fundaşul va fi urmărit de reprezentanţii mai multor echipe, cei mai interesaţi fiind cei de la Milan. Tocmai pentru a da randament şi "a lua ochii" străinilor nu se va experimenta cu el în banda dreaptă.

Vlad Chiricheş îşi poate sărbători diseară ziua de naştere printr-o prestaţie care să-l propulseze într-un campionat din Europa Occidentală. Va fi o ploaie de impresari şi de reprezentanţi ai unor cluburi de elită pe plan continental - majoritatea venind pentru fotbaliştii belgieni -, dar din echipa "tricolorilor" cel mai interesant este apărătorul Stelei.

Peninsula vine la "radiografia live"
Cei de la AC Milan şi-au anunţat prezenţa, de asemenea alte cluburi, Zenit, Tottenham şi Inter Milano, despre care presa italiană a comentat că sînt interesate de român. Deşi Gigi Becali a declarat că vrea 10 milioane de euro pe jucătorul său, impresarii au atenţionat că nici o echipă nu oferă mai mult de jumătate în acest moment.

Un alt fotbalist ce va fi în atenţie diseară este Marius Alexe, 22 de ani, convocat din nou după prestaţiile şi golurile în tricoul lui Dinamo. Vîrful "cîinilor", care va fi folosit după pauză, e în vizorul celor de la Fiorentina şi Chievo. Preţ: Dinamo ar vrea 5 milioane de euro, peninsularii ar oferi un milion, pentru împrumut, plus alte două sau trei milioane de euro pentru un transfer definitiv dacă Alexe se adaptează.

5 milioane de euro e cota lui Chiricheş, conform transfermarkt.de. Acum 3 ani, cînd era la Internaţional Curtea de Argeş, valora sub 300.000 de euro

"Chiricheş o să plece acolo unde îi va fi bine lui, nu altcuiva! Este fotbalist bun, dar poate deveni şi mai bun. Poate să joace şi dreapta, nu doar central, dar n-am hotărît dacă va evolua în bandă" (Victor Piţurcă, selecţioner)

536912-belgia-romania.jpg

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
pancudanielniculae
pancudanielniculae  •  14 Noiembrie 2012, 13:42
Postat de vaalah pe 14 Noiembrie 2012, 11:48

Ceangăul asta mongoloid a dezvoltat o obsesie maladiva cu Chiriches .

o sa mearga ctiriches la arabi chinezi sau kazaci dupa modelul radoi. inainte de asta va fi transferat lunar la manchester, real, barca si milan.

had3s89
had3s89  •  14 Noiembrie 2012, 11:52

sincer? foarte misto echipa de diseara. Asa ar trebui sa arate echipa standard la echipa nationala. Doamne ajuta!!!

vaalah
vaalah  •  14 Noiembrie 2012, 11:48
Postat de alpin pe 14 Noiembrie 2012, 07:52

Si in ziua cand va implini 30 de ani va fi titular Chiriches la Adunatura Barbugiului, in speranta ca il va cumpara vreun fraier de la un club mare!

Ceangăul asta mongoloid a dezvoltat o obsesie maladiva cu Chiriches .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează