FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIE

Acum e clar! Decizia luată de Ianis Hagi: "Pleacă de la Fiorentina în ianuarie"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 11:40

Selecționerul Cosmin Contra a dezvăluit că Ianis Hagi va schimba cel mai probabil echipa în această iarnă, nemulțumit de faptul că nu a primit suficient timp de joc în acest sezon.

"Am fost la Fiorentina să mă interesez de Ianis Hagi și am înțeles că în ianuarie va schimba echipa. El are nevoie de jocuri", a spus Cosmin Contra la Pro X.

În ce-l privește pe Nicolae Stanciu, selecționerul l-a sfătuit pe mijlocaș să-și caute o echipă la care poate evolua cu regularitate, în condițiile în care a pierdut locul de titular de la Anderlecht în acest sezon.

"Trebuie să găsească o echipă la care să joace meci de meci. Trebuie să aibă continuitate în jocuri pentru a juca și la echipa națională", a adăugat Contra pentru sursa citată.

10 aparițiia avut Stanciu în această stagiune din prima ligă belgiană, în care a marcat o singură dată

"Mă voi duce în Anglia special să îi văd pe Pașcanu de la Leicester și pe Dragomir de la Arsenal. Vlad Dragomir are Turul de Elită când avem noi meciurile amciale în martie" Cosmin Contra la Pro X

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  13 Decembrie 2017, 19:31

Sau altfel spus, Ianis nu a convins la Fiorentina asa ca e pus pe liber in mod politicos adica nu i se dau sanse la echipa, un fel de bate saua ca sa priceapa iapa. Machidonii sunt mai caposi de fel, dar pana la coada va trebui sa plece. O revenire de senzatie in liga1, de ce nu?

roadghost
roadghost  •  13 Decembrie 2017, 16:06

Cele mai probabile destinatii: Pescara, magazinul Gipopescar, FCSB, Merinosspor din Turcia si Metaloglobus 2, clona mult mai celebrei Metoglobus

983732924972315
Soos Vilmos  •  13 Decembrie 2017, 14:48

Printisorul NU PLEACA, el a fost DAT AFARA .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează