FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Adrian Mutu tentat să se împace cu Victor Piţurcă » "Briliantul" visează la Euro 2016: "Ar fi o mare bucurie!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 15:25

Adrian Mutu, atacantul de 35 de ani al Petrolului, nu renunţă la echipa naţională a României şi la ideea de a participa la Euro 2016, deşi este în conflict cu Victor Piţurcă, selecţionerul anunţînd că nu îl va mai convoca.

"Sînt motivat şi determinat să am evoluţii bune pentru Petrolul. După, ce se va întîmpla nu depinde de mine. Depinde de selecţionerul României. Problema mea e să joc bine, să dau goluri şi să-mi îndeplinesc obiectivul cu Petrolul. Să merg la Campionatul European ar fi o mare bucurie. Ar fi al treilea, dar sper în primul rînd ca echipa să îl prindă şi nu eu.

Nu ştiu cîtă experienţă au acumulat băieţii, a fost o dublă care ne-a lăsat un gust amar tuturor. Ăsta e fotbalul, n-ar trebui să ne mai gîndim la asta, important e să învăţăm din erorile făcute, nu numai în dublă ci şi înainte, şi să reuşim ca în următoarea campanie să eliminăm acele greşeli", a spus Adrian Mutu la DolceSport.

România va evolua în preliminariile pentru Euro 2016 într-o grupă cu Grecia, Ungaria, Irlanda de Nord, Finlanda şi Insulele Feroe. Primele două clasate şi cel mai bun loc 3 merg direct la turneul din Franţa, în timp ce alte 8 ocupante ale poziţiei a treia se califică la baraj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
roadster1988
roadster1988  •  06 Iulie 2014, 07:58

mutu daca vrea sa-l depaseasca pe hagi in acel clasament trebuie sa umble la tescherea.piturka nu este impresionat de limbi....este materialist.

silvonefcp
silvonefcp  •  05 Iulie 2014, 22:13

sa dai goluri cum ai dat in amicale in fiecare meci asa o sa se roage piturca de tine o sa vada si el ce atacant esti .oricum cu orice echipa mare ar juca petrolul mutu nu are nici o emotie sa marcheze .asta inseamna un jucator mare care este incontestat numai de niste stelisti frustati de comentatori care o sa dispara cu acest LOOK TV sper

leolivinginkorea
leolivinginkorea  •  05 Iulie 2014, 17:36

Sunt dinamovist,dar sper sa joci bine pentru Petrolul , sa marchezi goluri multe si bulangiul ala cu fusta sa te convoace!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează