FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Porumboiu, optimist după Belarus - România 0-0: „Nu văd motive de îngrijorare”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 11:45 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 14:11

România a remizat cu Belarus, scor 0-0, și a pierdut șansa de a urca pe primul loc în grupa de calificare la EURO 2024. Adrian Porumboiu (73 de ani) este convins că România păstrează șanse importante la calificare.

  • După 7 meciuri disputate, România ocupă poziția secundă în grupa I, cu 13 puncte.
  • „Tricolorii” se află la un punct sub Elveția și la două peste Israel, dar echipa lui Edward Iordănescu are un meci în plus jucat față de vecinele de clasament.
  • România - Andorra este duminică, 15 octombrie, de la 21:45. Meciul de pe Arena Națională va fi transmis de Antena 1 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

VIDEO. Adrian Porumboiu a comentat remiza României cu Belarus: „Nu există motive de îngrijorare. Suntem calificați în proporție de 85%!”

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a intervenit în emisiunea GSP live și s-a declarat mulțumit de prestația „tricolorilor”. Acesta este sigur că România va ajunge la Europeanul din Germania.

E mai rău decât se preconiza! Albion Rrahmani are fractură! E OUT minimum 3 luni și ratează meciurile cu FCSB și CSU Craiova
RAPID
E mai rău decât se preconiza! Albion Rrahmani are fractură! E OUT minimum 3 luni și ratează meciurile cu FCSB și CSU Craiova

Adrian Porumboiu: „N-avem de ce să aruncăm cu pietre în geam”

„Avem o medie mai mult decât mare de plângăcioși pe metru pătrat, privind fotbalul. În rest, o ducem bine cu toții. 

Nu cred că sunt motive de îngrijorare. Jocul mi-a plăcut. Asta e că n-am marcat. Jocul a avut ritm, ne-a lipsit doar golul. Nu văd un dezastru, e un punct câștigat, te poți califica cu el. Mai câștigăm un meci și ne-am calificat. N-avem de ce să aruncăm cu pietre în geam.

Ne avantajează nenorocirea care se întâmplă în Israel, numai de fotbal nu le arde. Locul doi, în opinia mea, numai Israel mai poate să îl atingă. Nu e bine să te bucuri de conjunctura care e, dar asta este, vorbim de fotbal aici. La fotbal, te avantajează.

Mulți îl critică pe Edi că l-a băgat pe Drăguș. Mie mi-a plăcut. În prima repriză, el și Stanciu au fost cei mai buni”, a spus Adrian Porumboiu.

Era un slogan vechi, «dacă nu acum, atunci când?» Cei care spun că nu ne calificăm, fac parte din categoria pesimiștilor, îi salut, îi respect, dar eu zic că 85% suntem calificați. Echipa a avut vână, nu poți să spui că am fost penibili sau că ne-au dominat. Am avut în față o echipă foarte slabă. Dar se întâmplă să întâlnești echipe slabe și să nu înscrii. 

M-am așteptat mai mult de la Alibec. Man a fost inexistent, cred că a avut cele mai grele ghete pe care putea să le încalțe. Avem un câștig, Drăguș. Ne vom califica, eu mă întreb ce vom face acolo, acolo dai de alți adversari. 

Eu sunt un susținător frenetic al naționalei. Cu cine să țin? Cu Kosovo? Cu Albania? Să privim mai cu indulgență. Nu poate să spună nimeni că nu au vrut și că nu au dat tot ce au putut. M-a impresionat cum au cântat imnul cu foc și pasiune, chiar dacă nu au aptitudini muzicale”, a spus Adrian Porumboiu, la emisiunea GSP live.

Citește și:

Și-a sfâșiat tricoul de nervi, după Belarus - România 0-0!
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Și-a sfâșiat tricoul de nervi, după Belarus - România 0-0!
Sorin Cârțu crede că Edi Iordănescu a făcut o mare greșeală: „Nu puteam să-i «spargem» decât așa”
Belarus - România 0-0
Sorin Cârțu crede că Edi Iordănescu a făcut o mare greșeală: „Nu puteam să-i «spargem» decât așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  13 Octombrie 2023, 15:39

Asta i nationala lui Porumboiu si a lui Iordanescu ca numai lor le place cum joaca ;))))

parachioara5
parachioara5  •  13 Octombrie 2023, 15:31

Omul este normal sa nu tina cu fotbalul romanesc ...el este fan Stanciu ...si daca ne bate Andorra tot avem sanse ...noi nu trecem de Belarus dar vrem sa batem Israel si Elvetia ...

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  13 Octombrie 2023, 14:27

Porumboiu e optimist: „Nu văd motive de îngrijorare” ... coroborat cu poziția ambelor mâini, am putea completa cu ceva de genul „Tova(r)ăși, așezați-vă liniștiți!”

Vezi toate comentariile (4)
Comentează