FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMĂNIA - FRANŢA

Află cum poţi să achiziţionezi un bilet la România - Franţa

Articol de - Publicat miercuri, 24 septembrie 2008 00:00

Pentru jocul România - Franţa din preliminariile Campionatului Mondial din 2010, FRF a tipărit 12.300 de bilete, peste 9000 dintre acestea urmînd a le reveni suporterilor echipei naţionale. Tichetele vor fi puse în vînzare atît la stadionul Farul, cît şi online, pe siteul www.biletefotbalonline.ro (aproximativ 1000).

Comercializarea biletelor la stadionul din Constanţa va începe în data de 8 octombrie, unde FRF va deschide 5 case în intervalul 10:00 - 18:00. Este de menţionat faptul că personalul care va asigura vînzarea tichetelor aparţine federaţiei, care va trimite şi doi supervizori, angajaţi ai Departamentului de Organizare. Această măsură a fost luată pentru a se evita problemele de la partida România - Olanda, disputată tot pe litoral în preliminariile pentru Euro, cînd fanii au acuzat lipsa de transparenţă şi au sancţionat defectele organizatorice.

Cele 3000 de bilete care nu vor fi puse în vînzare sînt rezervate oficialilor Federaţiei Franceze, sponsorilor şi membrilor familiei fotbalului.

O persoană nu va putea achiziţiona mai mult de 4 tichete.

Varianta online de procurare a biletelor va fi disponibilă chiar de mîine. În cazul în care cele 1000 de bilete disponibile nu se vor epuiza, ele vor fi repartizate la casele de bilete ale stadionului Farul.

Citeşte mai multe amănunte în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de mîine!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
 •  03 Octombrie 2008, 13:34

sper sa se schimbe ceva la echipa nationala ca altfel vai de noi, o sa jucati fara spectatori

 •  24 Septembrie 2008, 13:52

veniti la meci sa il vedeti pe banel necsu si cel mai bun fotbalist radoi la lucru.... stiu ca ma iubiti si veti fi acolo sa vedeti cum stim sa ne aparam ca de atacat nu avem nevoie... ca si-o baga singuri in poarta francezii... si o data ce am luat bataie de la lituania daca lam bataie de la franta nu e mare lucru...

 •  24 Septembrie 2008, 13:50

sa le ia barbugiul pe toate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează