FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

AICI ai toate calculele: ce șanse de calificare mai au "tricolorii" după înfrângerea din Polonia » Doar o minune ne mai salvează!

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 23:26

România a pierdut fără drept de apel în Polonia, scor 1-3, iar șansele "tricolorilor" de a prinde locul 2, cel care asigură prezența la baraj, au devenit aproape inexistente. 

Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" sunt pe locul 6, cu 6 puncte, la 4 puncte de Muntenegru și Danemarca, echipe care au 10 puncte și care sunt cu adevărat îndreptățite să spere la poziția secundă.

Cele două au obținut victorii categorice astăzi: Danemarca s-a impus cu 3-1 în Kazahstan, în timp ce Muntenegru a demolat-o pe Armenia pe teren propriu, scor 4-1. (DETALII, AICI)

Echipa lui Christoph Daum mai are de disputat patru meciuri, două ușoare, pe teren propriu cu Armenia și Kazahstan, și două infernale: urmează să aibă două deplasări extrem de dificile, în Muntenegru și în Danemarca, exact cele două echipe care se luptă direct pentru locul doi. 

Pentru a mai spera la poziția secundă, România e obligată să câștige cel puțin trei dintre cele patru meciuri rămase și, totodată, să spere că va beneficia de eventuali pași greșiți ai danezilor și ai muntenegrenilor.

Mai credeți în șansele naționalei de a juca la CM 2018?

DA
NU

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1.  Polonia 16
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România a pierdut în Polonia, scor 1-3, iar șansele "tricolorilor" la calificare sunt aproape inexistente. (DETALII DESPRE MECI, AICI)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (46)
submarina
submarina  •  14 Iunie 2017, 20:13
Postat de gabri80el pe 12 Iunie 2017, 06:14

eu unul sunt convins ca daca romania castiga totul pana la final termina pe locul 2 dar oare noi vom mai castiga un meci pana la final?

Nu esti singur. Sunt de aceeasi parere:)

supereduardo10
supereduardo10  •  12 Iunie 2017, 08:54

Sansele sunt destul de bunE daca am juca ceva dar noi o sa tremuram si cu Armenia. Ambele contracandidate vor juca cu Polonia, si intre ele! deci diferenta nu este asa mare. Oricum parca vad ca prindem locul 2 chinuit ca vai de lume si nu mergem la baraj caci va fi cel mai slab loc 2 din toate grupele :))

gabri80el
gabri80el  •  12 Iunie 2017, 06:24

ce ma surprinde este faptulca tot s-a discutat despre talentatul florin coman dar nu inteleg de ce nu a fost in teren cu polonia?doar ca este tanar?pai noi preferam doar batrani si sa fie doar pe teren asa de uzura? ajax in finala europa league a jucat cu jucator de 17 ani , iar noi in criza de talente de ce nu am profita?si rotariu pare ca se misca destul de bine iar la pase la fel in timp ce noi chiar avem nevoie de jucatori care sa trimita mingea in careu si nu facem decat sa-i tinem pe bara si asta doar ca sunt prea tineri:))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close