FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, AZI, ORA 21:00, ÎN DIRECT PE ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

AICI E ROMÂNIA! Confruntare teribilă diseară » Iată echipa care dă piept cu Olanda de la ora 21, Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

Fotomontaj GSP: Dan Bucur
Fotomontaj GSP: Dan Bucur

Articol de - Publicat marti, 16 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 16 octombrie 2012 01:14

Selecţionerul vrea să se apere şi să atace cu Olanda cu primul "11" victorios de la Istanbul. Deşi avertizase după succesul cu Turcia că va propune două, trei schimbări în echipă contra batavilor, Piţurcă va merge pe mîna băieţilor care i-au supus pe otomani la ei acasă.

Formula de start de la Istanbul se va regăsi aproape sigur şi diseară, pe Naţional Arena. Cel puţin aşa a arătat-o Piţi la finalul antrenamentului de ieri dimineaţă. Chiar şi selecţionerul a lăsat să se înţeleagă acest amănunt la conferinţă. Cu toate că Piţurcă spunea imediat după succesul de la Istanbul (1-0) că va face două, trei modificări în echipa de start pentru Olanda. Însă această strategie a aplicat-o, identic, după Estonia (2-0), cînd a punctat că va schimba primul "11" cu Andorra (4-0), lucru care nu s-a mai petrecut.

Ultimele mutări de şah
"N-avem nici o problemă de lot, şi-a revenit şi Grozav", a spus antrenorul. Iar autorul unicului gol de pe Şukru Saracoglu este gata să joace din start, a rezistat şi ieri la şedinţa de pregătire. Tot titular va fi şi Stancu, "unul dintre cei mai buni jucători din actuala generaţie, cred că Terim a greşit că nu i-a dat o şansă la Galata", cum a spus Piţurcă.

Chipciu stă la cotitură, dacă lui Grozav îi vor reveni problemele medicale, e gata să intre. Marica va rămîne şef în ofensivă, Mutu şef pe banca de rezerve. "Decarul" urmează să intre în startul reprizei secunde, dacă se păstrează ceea ce s-a stabilit pînă aseară.

Chivu: "Recuperarea se face în maximum 24 de ore"
Va fi o formulă cîştigătoarea? Va putea să reziste aceeaşi echipă la ritmul susţinut al unei partide cu Olanda? Un răspuns îl oferă chiar fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, care rămîne atent la parcursul "tricolorilor": "Cred că se poate juca fără probleme cu acelaşi prim unsprezece de la Istanbul. Din proprie experienţă vă zic, recuperarea se face în maximum 24 de ore. Băieţii au psihicul tonifiat, forma fizică revine imediat".

"Sper ca jucătorii noştri să reziste fizic. Olanda e avantajată, a avut meci uşor faţă de noi. Sper ca motivaţia şi concentrarea să fie la un nivel ridicat, să încheiem 2012 cu punctaj maxim în grupă" (Victor Piţurcă, selecţioner România)

2 e numărul golurilor marcate de "tricolori" în istoria confruntărilor directe cu batavii, în 11 meciuri. Românii au o singură victorie, cea din octombrie 2007, 1-0 la Constanţa

529572-caseta.jpg

VEZI AICI CLASAMENTUL GRUPEI ŞI MECIURILE VIITOARE!


Gazeta Sporturilor va avea azi o copertă dublă specială, dedicată meciului România - Olanda:
529598-prima-pagina1.jpg
*click pe imagine pentru a o mări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (90)
johnt
johnt  •  16 Octombrie 2012, 20:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nici un gol primit

costacurta
costacurta  •  16 Octombrie 2012, 17:58
Postat de costacurta pe 16 Octombrie 2012, 17:57

ai sa vezi cu ochii tai in seara asta ca ii batem, si cei enumerati mai sus vor faca fata cu brio.

face

costacurta
costacurta  •  16 Octombrie 2012, 17:57
Postat de spartandinamovist pe 16 Octombrie 2012, 17:42

van persie ,Luciano Narsingh. Dirk Kuyt. vor fi greu de tinut nu se compara cu atacantii turcilor ,as vrea din tot sufletul sa nu am dreptate dar goian chiriches si rat stinga evulnerabili pt jucatorii tehnici cu viteza ai olandezilor ,chiriches daca nu era sustinut de goian cu turcii numai eram asa euforici acum ,rat a fost foarte bine ajutat de bogdan stancu ,goian e bun la jocul aerian si la spatiile inchise ,speram ca mijlocasul la inchidere sa poata stringe dar in acelasi timp sa faca si un joc de atac ...as vrea sa fiu nationalist dar adevarul ma trezeste la realitate ,e bun si un egal zic eu ,important e sa luam 4 puncte cu ungaria cel putin si 6 puncte cu estonia andora .MINGEA E RO

ai sa vezi cu ochii tai in seara asta ca ii batem, si cei enumerati mai sus vor faca fata cu brio.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează