FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alarmă la naţională! Ciprian Marica se va opera. Ce variante are Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 21:18

Ciprian Marica a înscris în ultimul meci pentru Konyaspor, însă veştile nu sînt deloc bune pentru atacantul naţionalei. 

Accidentarea suferită de vîrful de 29 de ani la un antrenament al echipei de club, la începutul lunii, s-a dovedit mai serioasă decît părea. Internaţionalul fusese diagnosticat cu o fisură de menisc, a primit acceptul de a juca, însă situaţia s-a înrăutăţit în timp, motiv pentru care va fi operat. Intervenţia va avea loc cu întîrziere, cel mai probabil în pauza competiţională, astfel că Marica va putea juca împotriva Finlandei.

"În urma RMN-urilor făcute astăzi de Ciprian la o clinică din Germania, medicii au concluzionat că operaţia la menisc poate fi amânată, astfel că el va fi apt pentru meciul cu Finlanda”, a spus doctorul echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, pentru site-ul FRF.

Cum Marica este suspendat, ar fi ratat oricum meciul cu Ungaria. Victor Piţurcă are cîteva variante pentru a-l înlocui. Este vorba despre Bogdan Stancu, Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
dinamorlando
dinamorlando  •  30 Septembrie 2014, 09:49

"He played 16 matches in Ligue 1, but failed to impress and left the club in the winter of 2014." Restul, e MM-ism ieftin.

dinamorlando
dinamorlando  •  30 Septembrie 2014, 09:46
Postat de edy91 pe 30 Septembrie 2014, 01:12

Ce hater rautacios esti. Stancu e unul dintre golgeterii Turciei de ceva ani incoace. Keseru e golgeter in Romania de cand a venit, fost golgeter in Ligue 2, a jucat 10 ani in Franta la cel mai inalt nivel, iar Rusescu a dat 3 goluri la Sevilla in timp super limitat si nu e tinut in lot pt ca nu il suporta antrenorul iar la Braga a dat vreo 7-8 goluri. Te intreb acum, si sa imi raspunzi sincer, crezi ca ALexe care nu a dat niciun gol si nu a fost retinut de marea echipa Sassuolo ar fi mai bun decat astia trei? Sau pe cine ai vedea tu jucand la nationala? Pe Bilinski? Din pacate nu se poate. :)

Ba,ce nebun e "edy91" asta! Auzi,Stancu,golgeterul Turciei "de ceva ani incoace".Amice,conform wikipedia,la Galata a marcat 7 goluri,la Orduspor cate 10 goluri /an,iar la Gencler 15 goluri. Daca tu crezi ca 42 de goluri in 4 ani,te fac golgeter,inseamna ca esti certat rau cu fenomenul.Tot conform wikipedia,despre marele Keseru,gasim: "He played for Nantes four years,and scored 11 goals in 81 matches." Urmeaza apoi varful carierei lui,jocurile "la cel mai inalt nivel" pentru Angers,ligue 2,unde reuseste performanta de a inscrie 33 de goluri in 100 de meciuri!Un gol la 3 partide.WOW! Urmeaza saltul in ligue 1,Bastia,unde:"He played 16 matches in Lig

madskills
madskills  •  30 Septembrie 2014, 07:05

wow, se opereaza acest Gerd Muller al Romaniei. "Marele" Ciprian Marica, luceafarul neinteles al fotbalului mondial, singurul jucator care spunea ca nu el e de vina ca nu da goluri ci coechipierii ca nu-l inteleg si antrenorii ca nu-l joaca unde vrea EL !!! Acest Mesia al fenomenului, acest blogger mai bun decat fotbalist. Ba voi ati luat-o razna???? Am ajuns sa-l plangem pe paduchele asta doar pentru ca a marcat si el 2-3 goluri importante? Pai cred ca daca il reactivam pe Adi Ilie, in 6 luni ala e mai bun ca Marica. De Raducioiu la ce fizic si-a pastrat nu mai zic.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează