FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alexandru Maxim recunoaşte trauma cu Grecia: "Eram singur în aeroport şi mi-au dat lacrimile"

Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 octombrie 2014 11:09

Necalificarea României în pofida Greciei la Campionatul Mondial din 2014, disputat în Brazilia, nu i-a dat pace o lungă perioadă de timp lui Alexandru Maxim.

Fotbalistul lui Stuttgart, 24 de ani, a dat un interviu pentru ediţia tipărită şi ediţia digitală a Gazetei Sporturilor în care spune, printre altele, că a plîns a doua zi după eşecul în faţa Greciei în timp ce se afla pe aeroport şi se îndrepta către echipa de club la care evoluează.

"A doua zi, la 5:00 dimineaţa aveam avion spre Germania. Eram singur în aeroport. Mi-au dat lacrimile amintindu-mi de meciul cu Grecia. Ce aproape fusesem! Trebuia să-mi revin, să mă concentrez la ce aveam de făcut la club, dar nu puteam, iar sentimentele astea au revenit cînd a început Cupa Mondială", a spus Maxim pentru Gazeta Sporturilor.

Cieşte interviul complet cu Alexandru Maxim în Gazeta Digitală sau în ediţia tipărită de astăzi.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
ronaldo666
ronaldo666  •  11 Octombrie 2014, 14:39

maxim nu da acelasi randament la nationala pt ca nu are libertatea din germania e adevarat ca nu mai are aceeasi dorinta de joc ca anul trecut

andytheblue
andytheblue  •  10 Octombrie 2014, 15:57

te-ai cam stins si tu maxim !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează