FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alexandru Mitriță face o mărturisire emoționantă după cele două goluri reușite la națională: „Mi-am adus aminte de sfatul lui Ilie Balaci la meciul cu Norvegia”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 11:04

Alexandru Mitriță (24 de ani), fotbalistul lui New York City, de departe cel mai bun „tricolor” în remiza România - Norvegia 1-1, a vorbit despre șansele noastre de calificare la EURO 2020, dar și despre momentele de la finalul meciului cu nordicii de marți.

„Imediat după meci, domnul Contra ne-a încurajat şi ne-a spus că este mândru de noi. Am făcut un meci bun, am respectat tot ceea ce ne-a cerut tactic. Ne-a transmis că l-a încântat foarte mult că am avut atitudine şi agresivitate. 

Mereu mă tachinez cu colegul meu suedez, (n.a - Anton Tinnerholm) despre cine se califică la Euro. Acum, când o să ajung la New York, cu siguranţă, e pregătit să-mi spună ceva după ultimele rezultate. 

Mă gândesc pe drum ce să-i zic, dar cred că-i transmit de acum că România bate Suedia pe 15 noiembrie la Bucureşti şi merge la Euro. Avem şansele noastre şi, cât timp le vom avea, vom lupta pentru ele. 

Dacă nu ar mai fi fost şanse, spuneam «Gata! Asta e!», dar noi credem în ele, mai e şi şansa barajului din martie, iar eu cred că vom fi la Euro vara viitoare”, a spus fotbalistul. 

Ilie Balaci mi-a dat cel mai important sfat

Mitriță și-a adus aminte și de Ilie Balaci, de la a cărui moarte se împlinește un an pe 21 octombrie. Piticul n-a uitat de sfaturile primite din partea fostului jucător legendar al Craiovei. 

„Cel mai important sfat pe care l-am primit în carieră a fost cel de la Ilie Balaci, sfat pe care mi l-am şi tatuat. Aceste cuvinte au rămas eterne pentru mine. Mi-a zis să intru pe teren de fiecare dată şi să mă distrez. Şi chiar asta fac, asta am făcut şi la meciul cu Norvegia şi aşa voi face şi de acum înainte, a mărturisit Mitriță, potrivit Fanatik

Alexandru Mitriță face o mărturisire emoționantă după cele două goluri reușite la națională: „Mi-am adus aminte de sfatul lui Ilie Balaci la meciul cu Norvegia”

CLASAMENTUL ACTUALIZAT ÎN GRUPĂ

EchipăMeciuriGolaverajPuncte
1. Spania819-520 
2. Suedia818-915 
3. România817-814
4. Norvegia813-10 11
5. Insulele Feroe84-233
6. Malta82-183

 

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT ÎN GRUPA ROMÂNIEI

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

Vezi și: 

Comentariu de Dan Udrea: De ce ar trebui demis Contra

ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1 // Cosmine, cum era cu fusul orar? » 3 mituri spulberate de Alex Mitriță la meciul cu Norvegia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează