FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT

Alibec speră la un verdict favorabil din partea UEFA: "N-am niciun stres"

Alibec speră să fie păstrat în lotul de 23 pentru Euro // Foto: Raed Krishan
Alibec speră să fie păstrat în lotul de 23 pentru Euro // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2016 00:00

Alibec a mărturisit ieri că faşa de spumă nu-l deranjează la antrenamente şi la miuţe. El aşteaptă un verdict favorabil din partea comisiei UEFA.

Denis Alibec se antrenează cu o faşă de spumă la mâna stângă, va juca protejându-şi zona cu probleme şi împotriva DR Congo, diseară, de văzut dacă şi comisia UEFA, în frunte cu Pierluigi Collina, va fi de acord cu ea în perspectiva turneului final.

Atacantul şi-o dă jos în afara antrenamentelor şi a vorbit ieri despre cum se simte cu ea pe gazon.

"Mă antrenez normal, fără niciun stres. Mă simt foarte bine. Nu resimt nicio presiune. Faşa aceea de spumă mă ajută. Acum să vedem dacă mă vor lăsa şi oficialii UEFA. Aceasta, bineînţeles, dacă mă va păstra în lot domnul Iordănescu. Oricum, sper să vină mulţi români la amicale", a spus Alibec.

Nici nu a încheiat bine, iar selecţionerul s-a amuzat pe seama lui: "Vrei să vină să strige: «A-li-bec, A-li-bec, A-li-bec!»".

"În mod normal, va putea juca având la mână acea protecţie, însă există şi pericolul să nu i se permită din partea UEFA. Ne vom lămuri vineri"
Laurenţiu Oproiu, medicul echipei naţionale

Alte știri din cantonament:

"Am graşi, îi pun zilnic pe cântar"

Iordănescu a fost în formă la conferinţa de presă de ieri. "Ce v-aţi propus la echipa naţională?", a fost întrebat noul medic al echipei, Oproiu, iar selecţionerul i-a şoptit lui Chiricheş la ureche: "Să schimbe selecționerul!".

Apoi, când s-a vorbit dacă jucătorii sunt de acord cu meniul la lot, nea Puiu a răspuns în locul elevilor săi, extrem de amuzat: "N-au curaj să spună acum, oricum unii sunt graşi, îi pun zilnic pe cântar".

Mesaj către Pompi

"Îi urez sănătate, toate cele bune, bucurii, realizări şi împliniri! Reprezintă trecutul, acum vorbim doar despre prezent", i-a transmis ieri Iordănescu fostului doctor al "tricolorilor", Pompiliu Popescu.

Laurenţiu Oproiu, noul doctor, a declarat: "E o provocare, dar şi un motiv de mândrie. Am avut şansa de a rezolva problemele de la locul permanent de muncă. Voi aplica aceleaşi lucruri pe care le-am aplicat şi la Unirea Urziceni. Pentru Euro timpul e scurt, dar avem planuri mari pe termen lung".

INBOX

  • Avertismentul lui Iprdănescu pentru cei 5 care nu vor prinde lotul de 23: "Nu contează ce ai făcut în trecut, ci doar prezentul.  Dacă vor să meargă la Euro, toţi jucătorii să profite de acest cantonament, de antrenamente şi de amicale!".
  • Iordănescu este bucuros pentru angajarea lui Mircea Lucescu la Zenit: "Îl felicităm, ne bucurăm, faptul că ajunge la o echipă bună spune multe despre el, dar şi despre fotbalul românesc".
  • Săpunaru, 32 de ani, va alege după Euro clubul la care-şi va continua cariera: "La mine de ce nu ajung ofertele? Eu sunt concentrat sută la sută la «naţională», apoi pot să-mi aranjez şi viitorul personal".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sooos1ck
sooos1ck  •  25 Mai 2016, 10:24

Asta ai retinut tu din articol?! Se pare ca tie iti place can can-ul, nu te intereseaza stirile, cu alte cuvinte, comentezi ca sa te afli in treaba!!

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  25 Mai 2016, 09:57

...reactia lui Iordanescu arata ca este deranjat de jucatorul Alibec,ce sa-i facim,generale'' a trecut vremea...si a metodelor tale...dar poate incepi sa joci putin pe taramul limbii romane...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează