FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

Amical România-Turcia, în august

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2010 00:00

România şi-a programat un amical cu selecţionata Turciei, în august. "Vom juca pe 11 august un amical cu Turcia. Este o decizie pe care am luat-o împreună cu Răzvan Lucescu”, a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, pentru Puterea.

"Tricolorii" vor juca un meci de pregătire cu Ucraina, una dintre următoarele gazde ale europenelor, la data de 29 mai, în deplasare. Apoi, naţionala va pleca pe 30 mai în Austria, la Villach, unde va susţine un stagiu de pregătire până pe data de 5 iunie.

În cadrul acestui cantonament, elevii lui Lucescu vor întâlni Macedonia, pe 2 iunie, la Villach, urmând ca pe 5 iunie să joace cu prima reprezentativă a statului Honduras, la Klagenfurt.

Până în acest moment, România şi Turcia au disputat 22 de partide, tricolorii impunându-se în 12 dintre acestea. 7 meciuri s-au încheiat la egalitate, în timp ce turcii au câştigat trei dispute. Ultima întâlnire a avut loc pe 22 august 2007, la Bucureşti, iar România s-a impus cu 2-0.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează