FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Anghel Iordănescu a anunțat lotul pentru meciurile cu Finlanda și Insulele Feroe

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2015 23:10

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat în această seară lotul complet al reprezentativei României pentru ultimele jocuri din preliminariile EURO 2016.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Sunderland), Silviu Lung (Astra Giurgiu)

Fundași: Alexandru Mățel (Dinamo Zagreb), Vlad Chiricheș (SSC Napoli), Dragoș Grigore (Al Sailiya), Cosmin Moți (Ludogorets), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Paul Papp (FC Steaua București), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Steliano Filip (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Hapoel Tel Aviv), Andrei Prepeliță (Ludogorets), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Lucian Sînmărtean (Al Ittihad), Gabriel Torje (Osmanlispor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Adrian Popa, Alexandru Chipciu (ambii FC Steaua București)

Atacanți: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Claudiu Keșeru (Ludogorets), Florin Andone (Cordoba), Denis Alibec, Constantin Budescu (ambii Astra Giurgiu)

Luni, de la ora 17:30 este programat și primul antrenament al ”tricolorilor”.

Pe 8 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda, pentru ca pe 11 octombrie, la Torshavn, de la ora locală 17:00 (19:00 ora României), reprezentativa noastră să încheie campania de calificare la EURO cu partida contra Insulelor Feroe.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (11)
sandu411
sandu411  •  05 Octombrie 2015, 12:24

Stanciu,Marica,Bumba,Manea?

whiteredarad
whiteredarad  •  05 Octombrie 2015, 09:03

Papp a fost decisiv in citeva meciuri, este oricum mai bun ca Ripa,la steaua. Iordanescu este consecvent selectionandu-l. Ma surprinde lipsa lui Stanciu ( Steaua ) si insistent5a cu care este chemat Moti, caruia nu i s-a acordat nici o sansa. Cu Finlanda trebuie sa marcam, obligatoriu, asa ca e necesara o formula mai ofensiva. in orice caz dezavuez folosirea a doi inchizatori , concomitent ( dintre Pintilii, Prepelita si Hoban ), il vad acola pe WSanmartean, putea juca acolo,daca era chemai si Stanciu. Sper ca Iordanescu sa priceapa ca nu se mai poate juca, in atac, doar la pescuiala. altfel va avea mari probleme.

dasigur
dasigur  •  05 Octombrie 2015, 02:32
Postat de energydrink pe 05 Octombrie 2015, 01:46

Propun sa se numeasca Nationala FCSB-ului si nu a Romaniei atat timp cat hodorogul de nea Cascheta cheama si ultima rezerva de la FCSB doar pentru a-l vopsi Gigi sa i-a ceva banutzi pe el.

Titică, dacă era pe de-astea, un fotbalist ca Stanciu era și el chemat pentru a-i fi mărită cota. Culmea, chiar ar merita chemat, dar este ignorat la fel de ilogic precum este convocat Papp. Sau era chemat un tânăr Toșca. Dar, după cum vezi, nici unul dintre ei nu este în lot. Este pur și simplu logica lui Iordănescu, nu este vorba despre alte interese la mijloc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează