FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Anghel Iordănescu dă vina pe gazon pentru meciul slab făcut cu Feroe: "Terenul ne-a fost ostil"

Articol de - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:52

Selecţionerul Anghel Iordănescu a dat vina pe gazon după victoria la limită în faţa Insulelor Feroe şi a spus că s-au resimţit absenţele lui Marica şi Stancu.

"Într-adevăr, a fost un succes greu. S-a făcut o risipă de efort extraordinară. Merităm victoria, sînt 3 puncte foarte importante", a început Anghel Iordănescu aseară. Care a recunoscut că meciul "tricolorilor" n-a fost dintre cele mai reuşite: "Am avut o evoluţie neconvingătoare, generată şi de starea terenului, care a fost foarte prost".

Totuşi, Generalul a găsit şi complimente pentru fotbaliştii "naţionalei": "Jucătorii au fost extrem de concentraţi. Dar au fost şi momente în care încercau execuţii care nu erau recomandate pe un astfel de teren! Feroe e o echipă robustă, puternică, ne aşteptam să ne pună probleme".

Printre motivele din cauza cărora ai noştri nu au făcut spectacol, Iordănescu a invocat absenţa a doi titulari. "Ne-au lipsit jucători de bază cum ar fi Bogdan Stancu şi Ciprian Marica", a punctat "Tata Puiu".

Anghel Iordănescu a conchis cu gîndul la următorul meci, din iunie, de la Belfast: "Cu toate că mai avem şi alte urmăritoare, consider că partida cu Irlanda de Nord este extrem de importantă!".

50 de jocuri oficiale are Anghel Iordănescu la "naţională" după partida de aseară

32 de victorii în meciuri oficiale are Anghel Iordănescu: l-a depăşit pe Victor Piţurcă, 31

"O echipă tehnică, aşa cum este cea a României, cu jucători valoroşi, are nevoie de un gazon bun" (Anghel Iordănescu, selecţioner)

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare

13 iunie 
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

11 octombrie
Insulele Feroe - România
Finlanda - Irlanda de Nord
Grecia - Ungaria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
bibiloiu
bibiloiu  •  30 Martie 2015, 18:14

Cata nesimtire la organizatorii astia , noi sa jucam te teren rau iar feroezii pe teren bun .......................trebuie facuta reclamatie la fifa . Iordanescule poate nu ai bagat sama dar vezi ca ti-a albit parul , unde este intelepciunea ???????????????????

ion.ionescu
ion.ionescu  •  30 Martie 2015, 18:04

"Tata Puiu" le scoate din "caşchetă", hocus-pocus ! "S-a făcut o risipă de efort extraordinară" - erau la iarbă verde, îi durea în pix ! "Jucătorii au fost extrem de concentraţi" - dacă aşa le merge mintea când sunt concentraţi, după 7 zile de cantonament...forează terenul ?! "Feroe e o echipă robustă, puternică" - atunci de ce mai mergem la Europene, să dăm de schilodul de Rooney ?! "Ne-au lipsit jucători de bază cum ar fi Bogdan Stancu şi Ciprian Marica"- asta e cea mai tare !! Cică starea terenului a fost de vină - cum o fi reuşit pescarul ăla s-o pună în vinclu în ultimele minute iar "brazilienii" noştri nu o nimereau

sexilian
sexilian  •  30 Martie 2015, 15:14

cascheta mai cauta ceva,nu convingi cu atat..

Vezi toate comentariile (12)
Comentează