FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL SLOVENIA - ROMÂNIA

Antrenament la jumătate » Doar 11 fotbalişti s-au prezentat azi sub comanda lui Piţurcă

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat duminica, 12 august 2012 18:26

Victor Piţurcă a programat azi, la ora 18:00, la Mogoşoaia, primul antrenament în vederea amicalului din Slovenia (miercuri, ora 21:45, în direct la Antena 1, liveVIDEO pe GSP.ro).

Şedinţa de pregătire s-a desfăşurat fără jumătate dintre jucătorii convocaţi, absenţii fiind implicaţi în meciuri pentru echipele lor de club.

Steliştii şi Marius Niculae, care evoluează astăzi, vor ajunge în cantonamentul "tricolor" după partidele de la Mediaş şi Vaslui. "Stranierii" Lobonţ, Raţ, Cociş şi Marica vor veni direct la Ljubliana.

Cei 11 care s-au prezentat azi la antrenamentul României:
S. Lung jr, Luchin, V. Găman, Tamaş, Dr. Grigore, Papp, C. Lazăr, M. Roman, Torje, B. Stancu, Grozav

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
redsef2005
redsef2005  •  13 August 2012, 13:26

Incredibilă selecţia, mai lipseau Surdu şi Bilaşco... Lasă, că revin în toamnă la oficiale Nicoliţă şi Florescu, plus Cociş, Gardoş şi Găman, poate ajută Dumnezeu şi, cu mult noroc!, scoatem un egal acasă cu Andora, în al doilea meci... Că de alt rezultat în prima partidă decât înfrângere clară cu Estonia nu poate fi vorba cu ăştia!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 August 2012, 22:10

Acum, chiar ca nu inteleg ce cauta Grigore la lot?! Pai, asta-i catastrofa la Dinamo, cum sa-l mai si convoci la lot?! Iar Luchin e chiar rezerva la club! Piti, te-ai ticnit?

submarina
submarina  •  12 August 2012, 21:10
Postat de submarina pe 12 August 2012, 20:03

la moment echipa lui cocis rostov, intalneste pe teren propriu krilia sovetov, cocis e titular, meciul se poate vedea pe sports.md

dupa prima repriza cocis arata binisor, dar nemotivat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează