FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Antrenamentele cu Neubert, peste naţională » Iancu şi Stanciu au preferat cantonamentul cu Steaua, în loc să meargă la "tineret"

Articol de - Publicat marti, 08 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 07 octombrie 2013 20:15

Iancu şi Stanciu au preferat cantonamentul în Turcia cu Steaua, în timp ce în Liga a 2-a s-au amînat două partide pentru ca jucătorii să meargă la "tineret"


Dacă unii îşi amînă meciurile pentru ca fotbaliştii lor să meargă la acţiunile reprezentativei de tineret, steliştii preferă să meargă cu echipa lor în stagiul de pregătire din Antalya. "Sper să găsim înţelegere şi să nu mai fie convocaţi Iancu şi Stanciu la «tineret» pentru că şansele de calificare au fost deja compromise", a spus Reghecampf în urmă cu o săptămînă. Cei doi nu se regăsesc în lot pentru "dubla" cu Irlanda, programată pe 11 octombrie acasă, respectiv 15 octombrie în deplasare.

Printre jucătorii pe care Bogdan Stelea se va baza se numără doi rapidişti, Mădălin Martin şi Andrei Ciolacu, şi doi fotbalişti de la CSMS Iaşi, Adrian Avrămia şi Alexandru Creţu. Din acest motiv, partida CSMS Iaşi - Rapid, care trebuia să se dispute mîine, a fost amînată pentru 23 octombrie. Tot atunci se va disputa şi ASA Tîrgu Mureş - FC Olt, deoarece şi mureşenii au convocaţi doi oameni: Alexandru Dan şi Claudiu Bumba.

"Nu i-am convocat eu"
Ieri, Stelea a vorbit despre absenţa celor doi stelişti: "Iancu şi Stanciu lipsesc pentru că nu au fost convocaţi. Cît timp există şanse matematice trebuie speculate! În nici un moment nu am spus că nu există şanse. Eu am nevoie de toţi jucătorii care au dreptul să joace pentru reprezentativa de tineret, dar am nevoie de ei în momentul în care au o atitudine pozitivă şi sînt motivaţi".


"Am înţeles că cei din staff-ul «naţionalei» le-au transmis deja jucătorilor că, avînd în vedere şansele mici de calificare, cei care nu vor să mai vină pot să nu o mai facă"
Laurenţiu Reghecampf, în urmă cu o săptămînă

"Cînd consider că anumiţi jucători nu au motivaţia necesară, trebuie să renunţ la ei"
Bogdan Stelea, selectioner România U21

Nu-i nimic pierdut
După două partide în grupă, România ocupă locul 4 în grupa de calificare la CE 2015, cu un singur punct, după ce a remizat în Insulele Feroe şi a pierdut în Muntenegru. "Tricolorii" mai pot spera la locul 2, cel care le-ar putea aduce calificarea, avînd în vedere că mai au de jucat 6 meciuri în această grupă.

Clasament grupa 6
1. Germania 6p
2. Muntenegru 6p
3. Irlanda 3p
4. România 1p
5. Insulele Feroe 0p

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  08 Octombrie 2013, 23:10

probabil, rusescu s'a antrenat la...nationala. :)

adianghelescu
adianghelescu  •  08 Octombrie 2013, 13:22

Cand radu stefan a hotarat pe buna dreptate sa nu mai vina la nationala toata presa feckaliota s-a sufocat de indignare , acum cind doi berbeci in devenire din curtea ciobanului refuza nationala o dam pe pregatirea fizica ziaristi facuti la spiru

cypy90
cypy90  •  08 Octombrie 2013, 12:14

"Tricolorii mai pot spera la locul 2, cel care le-ar putea aduce calificarea, avînd în vedere că mai au de jucat 6 meciuri în această grupă." La asta ne pricepem noi cel mai bine...la sperat, haideti cu totii sa facem o spriala misa si sa speram. Cai verzi pe pereti.. cai verzi pe pereti.. La la la.. la la la la la la la..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează