FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

Arabii nu au renunţat! Presa saudită scrie din nou despre plecarea lui Victor Piţurcă! Reacţia unui apropiat al selecţionerului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 19:12

Presa din Arabia Saudită a lansat azi informaţia că Victor Piţurcă ar negocia din nou cu Al Ittihad, după ce discuţiile de la începutul lunii au fost oprite, iar selecţionerul anunţase că rămîne pe banca naţionalei.

Viorel Păunescu, unul apropiaţii selecţionerului, a dezvăluit că nu se pune problema ca Victor Piţurcă să mai plece în acest an.

"Piţurcă nu negociază cu nimeni! E un om serios. Chiar dacă are el chestii ale lui... dar acum s-a oprit. Sigur, poate o să discute anul viitor. Acum e preocupat strict de echipa naţională şi are dorinţa de a demonstra nişte lucruri.

Rămîne sigur! S-a oprit din tratative, a avut şi alte oferte. Acum e preocupat doar de echipa naţională, nu se gândeşte să plece la altă echipă”, a spus Viorel Păundescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 23:27
Postat de dan2010 pe 22 Septembrie 2014, 19:30

Cu asa o grupa in care ar trebui sa fluieram normal ca o sa arate ca este un antrenor "emerit, de exceptie". Dar sa vedem daca calca strimb? Pleaca? Trebuia sa ne scapam de el in vara, dar din cauza incompetentei unora de la FRF. Se pare ca nu nu ne scapam de el prea usor!

bingo.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Septembrie 2014, 23:27

arabii care nu exista ?..))

bamse1901
bamse1901  •  22 Septembrie 2014, 21:12

sa plece sa nu-l mai vad

Vezi toate comentariile (6)
Comentează