FOTBAL  »  NATIONALA  »  AVEM SELECȚIONER!

Atac furibund la adresa lui Gigi Becali: ”Trădători, șpăgari și opinioniști de serviciu”

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2016 00:00

Șeful FRF a declanșat un atac furibund la adresa lui Gigi Becali, pe care-l consideră artizanul boicotului organizat ieri în Comitetul Executiv.

Boicotul pus la cale în Comitetul Executiv, driblat la limită de FRF, l-a înfuriat pe președintele federației. Burleanu a lansat un atac frontal la adresa celor care au încercat să oprească numirea lui Daum ca selecționer.

Și l-a luat la țintă în primul rând pe patronul Stelei: " Gigi Becali a încercat să sune fiecare membru al Comitetului pentru a-l presa să nu voteze propunerea FRF. E tocmai reacția unui om care simte că pierde teren. Simte că nu mai poate influența convocările la echipa națională".

"Iorgulescu vorbește doar în numele Stelei"

S-a îndreptat apoi către Gino Iorgulescu: "El nu mai vorbește în numele tuturor echipelor, ci doar în numele Stelei, care, în sfârșit, și-a găsit stadion. La sediul Ligii! Iar șeful sindicatului jucătorilor, adică omul care ar trebui să apere interesele fotbaliștilor, a trimis azi un fax prin care ne-a spus că nu poate veni la Comitet fiindcă trebuie să fie prezent la un meci amical la Snagov. Asta e realitatea care a pus pe butuci fotbalul românesc! Avem ocazia să discutăm despre trădători, șpăgari și opinioniști de serviciu, pleava fotbalului românesc. E acum o iritare a unui grup a cărui imagine încercați și dumneavostră, jurnaliștii, să o potențați".

"Eu am vorbit cu șefii cluburilor și am spus că e anormal să dăm un salariu de 1,1 milioane de euro unui antrenor străin. Am ajuns să-l plângem pe Mircea Sandu. Copilul ăsta, Burleanu, e mult mai obraznic"
Gigi Becali, la sport.ro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează