FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Atac virulent la adresa președintelui FRF: "Calitatea lui Burleanu e de doctor în securitate"

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 18:37

Nu doar Christoph Daum e luat la țintă pentru umilința în fața Poloniei, scor 0-3, ci și Răzvan Burleanu, care a fost făcut praf de fostul mare arbitru Adrian Porumboiu.

"Răbdarea cred că s-a epuizat cu domnul Daum. O prestaţie lamentabilă. A înțeles cineva ceva din meciul de aseară? Daum să ne dea o lecţie de demnitate şi să ne arate că dacă echipa nu joacă, nu are o idee tactică, totul e egal cu zero, să plece.

Burleanu are o singură calitate, e doctor în securitate, că a făcut şi el doctoratul. Putea măcar să organizeze meciul să nu se întâmple incidente cu petarde şi fumigene", a declarat Adrian Porumboiu la TV Sport ro.

Fostul arbitru a vorbit și despre o eventuală preluare a șefiei Federației de către Gică Popescu.

"Îl ştiţi pe Uli Hoeness? A fost în închisoare pentru evaziune fiscală şi apoi a revenit. E la Bayern, în club. Stau şi mă întreb de ce să i se interzică lui Gică Popescu să candideze? De ce să îl vedem Pe Boniek (n.r. preşedintele Federaţiei din Polonia) coborând din tribună să discute cu antrenorul şi stafful tehnic, iar la noi să fie un maimuţoi, care vine şi ne da explicaţii de oglinzi... E jenant, e penibil", a adăugat Porumboiu.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
103796163438146
Constantin Mirel  •  13 Noiembrie 2016, 11:38
Postat de Viorel Dan pe 12 Noiembrie 2016, 21:07

Voi "tinerii frumosi si liberi " nu stiti numai sa aruncati cu gunoi si jicniri in fostii arbitri si fotbalisti ! Voi chiar credeti ca ati "facut gaura la macaroana " !Rusine sa va fie , nu stiti sa aruncati numai cu noroi si jicniri in fostele glorii ale sportului romanesc ! Pentru voi toti au fost "nimic" ! Se vede unde a ajuns sportul romanesc in ziua de azi !

Pentru haideusicfr si Viorel Dan Sunteti intr-o confuzie totala. Porumboiu nu a fost sef al arbitrilor pe vremea lui Ceausescu. A fost arbitru international pe care ABSOLUT nimeni nu a reusit sa-l corupa. De *** lui Becali, ce sa mai comentam! Este o aberatie, poate de la prea multa... palinca. Porumboiu nu a fost in viata lui *** nimanui, iar spre stiinta voastra vedeti de cate ori Vasluiul batea Steaua. Confuzia e si mai densa cand vorbiti de jocul U Cluj-CFR, unde in ultimele secunde ale jocului Kapetanos a plonjat artistic si arbitrul a dat 11 m. Daca se termina egal, campioana era FC Vaslui (Un meci care niciodata nu trebuia sa se rejoace!) FC Vaslui s-a desfiintat din motive independente de Adrian Porumboiu, se stie cine a distrus echipa, in niciun caz Porumboiu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Noiembrie 2016, 21:15

Lupul paznic la ***. G Popescu are cazier .Care nu este alb. Pentru inselaciune .Cu bani . Porumboiu a fost arbitru si seful lor pe vremea lui Ceausescu. Un gunoi de om ,*** de-a becalului , si-a bagat nasul impotriva CFR-ului .In caul ca pierdea meciul cu U ,steaua lua campionatul.Si-a desfiintat propria echipa aruncnad jucatorii afara. N-a patit nimica. Altii nu si-au desfiintat echipele ,dar au ajuns in insolventa. Pentru * mofturile* unor fotbalisti incorecti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

152919061803427
Viorel Dan  •  12 Noiembrie 2016, 21:07
Postat de ovidiu_3003 pe 12 Noiembrie 2016, 19:14

...Porumboiu...un arbitru corupt ...***...

Voi "tinerii frumosi si liberi " nu stiti numai sa aruncati cu gunoi si jicniri in fostii arbitri si fotbalisti ! Voi chiar credeti ca ati "facut gaura la macaroana " !Rusine sa va fie , nu stiti sa aruncati numai cu noroi si jicniri in fostele glorii ale sportului romanesc ! Pentru voi toti au fost "nimic" ! Se vede unde a ajuns sportul romanesc in ziua de azi !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează