FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Banciu distruge echipa României și îl atacă pe Daum: "Nu te poți uita la o națională de rahat! Jucătorii sunt niște muncitori necalificați"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 16:22

Jurnalistul Radu Banciu a comentat meciul României cu Danemarca, 0-0, și l-a criticat pe selecționerul Christoph Daum.

"Eu l-aș schimba pe Daum, nu pe Burleanu. Daum nu duce naționala nicăieri. Ai două variante: ori îl ții 10 ani pe Daum, ca să vedem dacă poate construi ceva, cu riscul de a nu te califica nicăieri, ori îl dai afară astăzi, cu un șut.

El nu face naționala să progreseze. Nu știu dacă poate să o ducă undeva. Nu știu nici dacă jucătorii îl ascultă.

Meciul de ieri a fost ca unul de Liga a 2-a din Bulgaria. Noi am avut două ocazii întâmplătoare. Nu am văzut nicio construcție, nicio centrare periculoasă, nici viteză și nici verticalitate. Daum nu i-a capacitat pe jucători. El este un oarecare. Oricine era în locul lui, naționala nu juca mai prost.

Jucătorii naționalei sunt niște muncitori necalificați, care joacă fotbal. Orice om, de 40-50 de kilograme, care se pregătește 3 săptămâni, poate juca la nivelul acestor băieți. Ce talent îți trebuie? Se lovea mingea de jucătorii României ca de nuci.

Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiți la o națională care este de rahat. Este peste puterea unui om întreg la cap", a spus Banciu la B1 TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Martie 2017, 05:36

banciule nai reting esti dat afara frf nare reting sistemul de ce nul da afara sa vina diplomatul american la frf

adianghelescu
adianghelescu  •  27 Martie 2017, 23:34
Postat de valentinn10 pe 27 Martie 2017, 18:15

Si pe cine ai vrea tu *** si frustrat sa bage in afara de rotariu care a jucat ca o cizma, pe cine , ia zi , doar *** sa dea jucatori, sunt si buni , bravo , *** , fii cuminte , bravo , ***.

prostule ce au jucat latovlevici, chirpiciu si mai ales ***, de ce nu a fost bagat budescu *** se crede fotbalist ca asa au zis niste ziaristi de doi bani pentru a fi pe placul ciobanului ,sa fii convins ca bamcu de la craiova si lazar erau de 10 ori peste acel pacalici de latovlevici adus la nationala cu surle si trambite numai pentru ca a fost la saivan , pentru el s-au facut presiuni si au reusit sa il faca pe Radu stefan sa renunte la nationala deci daum este de fapt o marioneta manevrata de niste borfasi care nu vor binele fotbalului ci sa intre in gratiile ,arelui stapan de la strana

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  27 Martie 2017, 21:03
Postat de jack_the_stripper pe 27 Martie 2017, 20:20

Cat o sa mai rabdam delirul verbal al lui Banciu? Cica ” Este o rușine că acest meci a avut o audiență așa mare. Este o mizerie. Nu se poate să te uiți la o națională care este de ***. Este peste puterea unui om întreg la cap.” Deci, singurul om intreg la cap ar fi El, Unicul Banciu, care nu s-a uitat la meci, dar îl comenteaza... O paparuda cu o audienta minuscula, a unora la fel de intregi la cap ca si el. Daca am copia asa-zisele lui comentarii aici, am vedea o puzderie de stelute... Halal comentator, halal ziar care se pune lamintea lui. Intreaga, desigur...

ba nui ptr tine *** mucles are dreptate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează