FOTBAL  »  NATIONALA  »  COLUMBIA - ROMÂNIA

Panduru, șocat după Columbia - România: „De mult nu am văzut așa ceva” + MM Stoica l-a completat: „Rar mi-a fost dat să văd”

Andrei Burcă și Radu Drăgușin într-o acțiune din Columbia - România, foto: Imago
Andrei Burcă și Radu Drăgușin într-o acțiune din Columbia - România, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 00:07 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 11:08

Columbia - România 3-2. Basarab Panduru și MM Stoica au rămas impresionați de prestația columbienilor.

Panduru a lăudat însă și jocul României din finalul meciului, când Ianis Hagi și Florin Tănase au redus din diferență, însă prea târziu pentru a mai spera la revenire.

Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool, Luis Diaz, ne-a chinuit în prima repriză precum Hagi pe columbieni în '94!
COLUMBIA - ROMÂNIA
Columbia - România 3-2: Ne-am trezit într-un final pe Metropolitano » Superstarul lui Liverpool, Luis Diaz, ne-a chinuit în prima repriză precum Hagi pe columbieni în '94!

Basarab Panduru, după Columbia - România: „De mult timp nu am văzut așa fotbal”

„De unde la un moment dat ne gândeam să nu luăm vreo cinci, pe final am vrut să mai ţină puţin. A semănat puţin cu meciul cu Elveţia (2-2). Ăştia au făcut schimbări.

Mi s-a părut Columbia de mare clasă, excepţională echipă! De mult nu am mai văzut un astfel de fotbal. Toată lumea dă şi pleacă, face pressing, nu te lasă să joci, viteză, mi-a plăcut mult de tot. Pe final am reuşit să mai dregem rezultatul”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

FOTO. Columbia - România. Sud-americancele, la înălțime

+7 FOTO

„Eu cred că diferenţa a fost făcută de viteza de joc. Rar mi-a fost dat să văd o echipă atât de rapidă. Nu a semănat cu Elveţia, pentru că atunci am refuzat să jucăm. Aici am avut reacţie.

Dennis Man a avut două faze excepţionale, parcă este din altă categorie. Sunt meciuri amicale şi eu cred că Belgia nu poate să joace în viteza în care joacă această echipă a Columbiei.

Luis Diaz este singurul jucător care joacă la un club foarte mare. Columbienii nu joacă la echipe mari şi mai este ceva foarte ciudat. Cum joacă James la naţională... Joacă un altfel de fotbal Columbia, nu un fotbal european. Belgia are jucători care joacă la echipe mult mai importante”, a declarat și MM Stoica.

MM Stoica, despre Columbia: „Rar mi-a fost dat să văd o echipă atât de rapidă”

+7 FOTO

VIDEO. Vedeta columbienilor, Luis Diaz bucurându-se alături de fani la finalul meciului de pe Wanda Metropolitano

Citește și:

Știm a patra echipă din grupa României la EURO 2024. Cu cine debutăm în Germania
UCRAINA - ISLANDA
Știm a patra echipă din grupa României la EURO 2024. Cu cine debutăm în Germania
Minutul în care liderii și-au pierdut busola » Columbienii au făcut harcea-parcea apărarea României
COLUMBIA - ROMÂNIA
Minutul în care liderii și-au pierdut busola » Columbienii au făcut harcea-parcea apărarea României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Jean202
Jean202  •  27 Martie 2024, 15:38

"Columbia nu are jucatori la echipe mari" ... doar la Palmeiras si Fluminense, echipe necunoscute in Berceni.

corectorul
corectorul  •  27 Martie 2024, 15:11

În minutul 56, la scorul de 2-0 pentru Columbia, Ianis Hagi a intrat pe teren. Este nimeni altul decât fiul legendarului Gică Hagi, cel care a marcat împotriva Columbiei la Cupa Mondială din 1994, care a avut loc în Statele Unite ale Americii. Atunci a fost momentul când s-a trezit România, iar Nestor Lorenzo a reacționat și a făcut câteva modificări în echipă”, a notat Marca. Deci, sa ne intelegem, aprecierile vin de la celebrul cotidian „Marca”!

persanu
persanu  •  27 Martie 2024, 15:05

Fotbal de doi lei , cu strategie de doi lei si cu antrenor de doi lei. Pune ba mana si joaca de la inceputul meciului cum ai jucat ultimele minute. Nu trebuie sa dai 700 de goluri , dar daca marchezi primu poti sa te inhizi dupaia. Cum sa iasa jucatorii astia in evidenta cand noi jucam pe aparare atatia ani ? ma pufneste rasu cand aud de revenire ca daca mai dura putin meciul ca nu stiu ce. Ba daca mai dura zece zile meciul Columbia ne mai dadea 300 de goluri. Suntem slabi de tot , strategie slaba, sa incepi sa joci doar in ultimele minute la 2-0 si 3-0 cu columbia asta nu e tactica ci hai la ce o fi. Nu are nici o legatura cu pressingul avansat si recuperarea lui Ianis la 3-0 cu ce naiba te ajuta ? Fa-l ba din primul minute cu pauze, trimite fundasii laterali si punei extreme , creaza superioritate, lasa 2 jucatori in spatele omului care are mingea , pai la mijlocul terenului jucatorul care are mingea mai are 4,5 coechipieri in spate , in ce fotbal vezi asa ceva ? Cum vrei sa inscrii primu cand ai 5 contra 11 ? Si daca faceau 3-3 sau 3-4 ne mai pacaleam pana la european. Stati sa vedeti acolo strategii la baietii aia, daca si acolo o sa stam sa asteptam sa luam 2,3 goluri si mai apoi la ce o fi ... mai bine nu punem romanii pe drumuri. S L A B I ba S L A B I. Ma uitam aseara la ALIBEC ... dute tata si joaca in Madagascar ... si i-al si pe Puscas dupa tine. Caricaturi de fotbalisti.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează