FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCHMBARE

Băsescu-i cu Petrescu :D » Preşedintele României a intrat şi el în hora dezbaterilor postbaraj: ce zice de Piţurcă, Stancu ori Maxim

Articol de - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 12:20

Miercuri seara, la B1TV, şeful statului a menţionat că este fan al "Bursucului" Dan Petrescu, nu şi al lui Victor Piţurcă, însă nu-i reproşează selecţionerului ratarea calificării după România-Grecia


Invitat în emisiunea "Sub semnul întrebării" de la B1TV, miercuri seară, preşedintele Traian Băsescu nu a ocolit tema barajului Grecia - România. "Mi-a părut rău de înfrîngere, nu m-am enervat. Am văzut feţele jucătorilor. Indiferent dacă au jucat mai bine sau mai puţin bine, le părea rău. Îi durea sufletul!".

Alexandru Maxim, da. Piţurcă, nu!
Şeful statului şi-a exprimat ataşamentul pentru unul dintre "tricolori". "Mă uitam la făţuca aia a lui Maxim, mi-e tare drag el aşa, are o faţă...!". Întrebat de Victor Piţurcă, l-a apărat pe selecţioner: "Îmi aduc aminte că se spune clar că obiectivul lui nu este calificarea la Mondiale, ci la Europenele din 2016".

Dar nu s-a înscris în tabăra pro-Piţi: "Să nu credeţi că sînt fan Piţurcă. Dacă a fost un antrenor care mie mi-a plăcut sau îmi place, e Petrescu!".

"Ponta trebuia să-l pună pe Stancu, marcatorul de la Pireu, să plagieze de două ori golul şi la Bucureşti ca să ne calificăm"
Traian Băsescu, preşedinte România

Cum a pierdut Gabriel Mureşan "naţionala"
Gabriel Mureşan, 9 prezenţe la "naţională", a povestit de ce nu a mai fost selecţionat de Victor Piţurcă. "E un om orgolios. Eram la lotul naţional şi am spus că voi juca o singură repriză cu San Marino. Mă rugase conducerea CFR-ului să fac asta, deoarece urma un joc foarte important în campionat. De atunci n-am mai fost convocat", a declarat Mureşan pentru Ziua de Cluj.

Primul adversar oficial pentru Popescu
Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, îşi va anunţa, oficial, candidatura la şefia FRF luni, ora 14:00, la Hotel Novotel. El este, astfel, primul contracandidat al lui Gică Popescu pentru scaunul de la Casa Fotbalului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
lumpy666
lumpy666  •  29 Noiembrie 2013, 00:27

EL E ALCOOLIST SI SEMIANALFABET DAR CA EL JOACA MAI BINE CU ZARURILE FATA DE PITI!!! -DA DOAMNE SA SCAPAM ODATA DE EL,IAR APOI PROSTIMEA O SA VOTEZE EUROPARLAMENTAR CA SA AVEM INCA UN REPREZENTAT CA LUMEA LA STARSBOURG...!!!!!!!!!!

dangp
dangp  •  23 Noiembrie 2013, 22:44

Asta e ca Ceausescu, e atotstiitor!

cata2630
cata2630  •  23 Noiembrie 2013, 20:10

acest piturca al politicii romanesti....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează