FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Bătaie de joc la adresa lui Daum! S-a vindecat în timp RECORD! S-a dat lovit, dar se antrenează bine-mersi la club!

Maxim a transpirat serios la Stuttgart în ultimele zile. La propriu!
Maxim a transpirat serios la Stuttgart în ultimele zile. La propriu!

Articol de - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 00:00

Alexandru Maxim n-a făcut deplasarea la Groznâi, pentru amicalul cu Rusia (0-1), supărat că Daum nu l-a folosit nici cu Polonia. Oficial a fost însă trecut ca ”accidentat”.

Nu mai puțin de 10 jucători au părăsit naționala după dezastrul cu Polonia (0-3), de acum 8 zile, sub diverse motive. Cel mai șocant caz a fost al lui Alexandru Maxim.

Deși neutilizat în confruntarea din preliminariile CM 2018, mijlocașul de 26 de ani a figurat apoi drept "accidentat". Și în loc să facă deplasarea la Groznâi, pentru amicalul cu Rusia (0-1), duminica trecută s-a întors la Stuttgart.

Inclusiv jurnaliștilor germani li s-a spus că are "probleme la genunchi". Și că menajarea lui a fost "o măsură de precauție". Dar luni, surpriză! Maxim a apărut la antrenamentul șvabilor. Și s-a pregătit normal toată săptămâna, ceea ce confirmă mai degrabă ipoteza că de la lot el a plecat cu scandal.

Supărat că, de când a preluat naționala, Christoph Daum nu l-a folosit nici măcar un minut, deși, exceptând deplasarea din Armenia (5-0), când a acuzat o accidentare, în rest Alex n-a avut absolut nimic.

"Dacă e adevărat că a făcut scandal, eu să fiu selecționer nu l-aș mai convoca pe Maxim la națională de acum încolo"
Gabi Balint, la DigiSport

"Nu e normal să fim pe locul 30 în lume şi jucătorii să plece acasă. Dacă te dai lovit, lucrurile astea se vor întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu"
Gabi Torje, internațional român

27de meciuri a strâns Maxim la prima reprezentativş, pentru care a marcat de două ori. Ultima sa apariţie pe teren ca "tricolor" a fost pe 29 mai, la amicalul cu Ucraina, 3-4

Maxim în mandatul lui Daum

Adversar Statut
Muntenegru rezervă neutilizată
Armenia convocat, nu a intrat nici pe foaia de joc, accidentat
Kazahstan rezervă neutilizată
Polonia rezervă neutilizată
Rusia eliberat de la lot pe motiv de "accidentare"

Când au primul meci "accidentații"

Nume Partidă Zi
Maxim Union Berlin - Stuttgart mâine
Stanciu, Chipciu Waregem - Anderlecht mâine
Hoban Beer Sheva - Hapoel Haifa azi
Tătărușanu Empoli - Fiorentina mâine

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
1650053691908998
Milos Ratulea  •  22 Noiembrie 2016, 15:09

De fapt jucatorii mofturosi si fara prea multe valente tehnice nu isi bat joc de antrenorul Daum ci isi bat joc de Romania. Nicicand jucatorii nostri nu au castigat atat de multi bani ca acum si cu toate astea valoarea lor este mai mult decat indoielnica. Si apoi trebuie respectata, neaparat, disciplina la antrenamente si la joc indiferent de antrenorul care conduce echipa. Alti jucatori, din campionate tari, mor pentru culorile patriei lor ; noi facem nazuri. De ce ? ar trebui intrebati chiar jucatorii si chiar ar trebui amendati pentru atitudine ostila fata de antrenor si de tara lor.

tonyys
tonyys  •  19 Noiembrie 2016, 13:48

***.si fac foarte bine cu cat scapam mai repede de incompetentii de daum,burleanu,vochin....cu atat mai bine pt. fotbaslul romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  19 Noiembrie 2016, 12:53
Postat de Marius Lazar-Ion pe 19 Noiembrie 2016, 11:37

Dar de Alibeg ,dece nu spuneti nimic...,deoarece o sa mearga la oier..

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează