FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA 0-5

Becali, provocat după Armenia - România 0-5: "Nu mai ai bani ca să-l iei pe Răzvan Marin!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 21:45

Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai lăudați jucători români, după Armenia - România 0-5, meci în care a marcat un gol și a dat o pasă de gol. Detalii aici.

După meci, Basarab Panduru a vorbit despre un posibil transfer al mijlocașul celor de la Viitorul și a spus că Becali nu mai are bani pentru a-l cumpăra pe jucător.

"Acum, s-ar putea ca Steaua nu mai aibă bani pentru Răzvan Marin. La fel cum s-a întâmplat și cu Benzar (n.r. jucător despre care Becali a zis că nu-l mai poate transfera de la Viitorul după ce a debutat la națională). Nu știu dacă va semna prelungirea contractului, dar sigur sunt multe cluburi care îl urmăresc. Acum este tot mai greu să îl transferi în Liga 1.

Are 20 de ani, a debutat și a dat gol la națională și are multe meciuri în Liga 1. Sigur nu se cere un preț foarte mare, nu cere nimeni 15 milioane de euro. Va face rapid pasul către un club mare", a spus Panduru la DolceSport.

1.250.000 €este cota lui R. Marin, potvit transfermartk.de

În vară, Steaua l-a dorit cu insistență pe Marin, dar transferul nu s-a realizat. Pe urmele mijlocașului au fost cluburi europene, Ajax și AS Roma.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
samertx
samertx  •  09 Octombrie 2016, 00:06
Postat de bvd_magheru pe 08 Octombrie 2016, 23:11

Mie imi place si vatajelu dar nu va fi decit rezrva lui benzar si atit .

Benzar e fundaș dreapta, Vătășelu e fundaș stânga. Au loc împreună!

observator_federal
observator_federal  •  08 Octombrie 2016, 22:57
Postat de larisa_i pe 08 Octombrie 2016, 22:18

Ce.a facut Hagi la Viitorul e incredibil. M bucur enorm pentru el si pentru Romania.

Si la scoala lui Hagi ca peste tot in sportul la nivel de copii si juniori, decisiva este contributia (financiara) parintilor! Un copil dintr-o familie saraca nu are sanse nici la fotbal (si nici in viata, in general...). Hagi a riscat mult dar a si fost ajutat mult. El a putut sa adune la Viitorul copii talentati, nu stiu insa daca reusea acest lucru daca nu beneficia de un tratament special. Mai logic ar fi un sistem finantat de stat sau de federatie, ori chiar de cluburi - la noi insa toate astea sunt sufocate de coruptie...

939271716140965
Manu Ion  •  08 Octombrie 2016, 22:20

Ce legătura are titlul articolului cu Becali ???? De ce tot folosiți numele Becali in majoritatea articolelor din gazeta ???? Nu vi se pare ca tot faceți reclama la un nume (Becali ) și un club ( Steaua ) foarte mult și degeaba ???? Faceți de Rușine Ziariști care au lucrat la gazeta și erau corecți și imparțiali ! Incompetenților !!! Azi in echipa de start ,data de voi , Tosca era titular și trecut și rezerva !!!! Așa de informați și pregătiți erați . In loc sa ne intoxicați cu Becali și Steaua mai bine va mai pregătiți profesional !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează