FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Gigi Becali, dezlănțuit la adresa lui Edi Iordănescu: „M-a batjocorit! Dumnezeu i-a arătat pe Coman și Olaru, iar el a vrut să inventeze”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de - Publicat vineri, 13 octombrie 2023 13:55 / Actualizat vineri, 13 octombrie 2023 16:26

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a comentat egalul rușinos al naționalei României cu Belarus (0-0) și l-a criticat dur pe Edi Iordănescu pentru că nu i-a folosit pe Florinel Coman și Darius Olaru titulari.

Becali spune că a decis să se culce atunci când a aflat că nici Coman, nici Olaru nu sunt titulari în meciul cu Belarus, și consideră că acest lucru este reprezentat de o ambiție a selecționerului Edi iordănescu împotriva sa. 

Tensiuni la națională: Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan au luat foc la adresa lui Edi Iordănescu
ROMÂNIA
Tensiuni la națională: Valentin Mihăilă și Olimpiu Moruțan au luat foc la adresa lui Edi Iordănescu

Gigi Becali: „Nu se aștepta nimeni ca Florinel Coman să lipsească”

„Nu am văzut meciul. Dacă nu a jucat Coman și nu am văzut niciun jucător de la mine în echipă m-am culcat. De ce să stau să mă enervez, să văd un meci în care nu țin cu echipa mea. 

Eu dacă eram la națională începeam prima dată cu Stanciu, apoi cu Coman. Orice om de fotbal așa zice. Nu se aștepta nimeni ca Florinel Coman să lipsească, mai ales că aveam nevoie să câștigăm. E treaba lui Edi de ce nu a jucat. 

Sunt echipa de pe primul loc, iar Coman e cel mai valoros jucător din campionatul nostru și nu joacă, atunci nu mă mai uit la meci și nici nu țin cu naționala. Nu mă mai uit că mă batjocorește conducătorul ei (n.r. Edi Iordănescu). 

Spuneți-i lui Edi de Olaru... El îl bagă pe Răzvan Marin. Păi, câte goluri a dat Răzvan Marin și câte a dat Olaru anul ăsta? Hai să vedem câte goluri și pase de gol are Drăguș și câte are Coman: Drăguș are și el 2 goluri într-un meci, atât. 

E foarte bine oricum, noi în campania asta nu am fost bătuți niciodată, ăsta e țelul nostru de fapt, să terminăm fără înfrângere. Cum să te mai califici acum? Acum suntem pe locul 3 că Israel o bate pe Andorra. Cum să o bați tu pe Israel? Nu cred că putem să o batem”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Gigi Becali: „Dumnezeu i-a arătat pe Coman și Olaru, Edi a vrut să inventeze”

„Ce a făcut el este un fel de invenție. Dumnezeu i-a arătat pe Coman, pe Olaru și Edi a vrut să inventeze. Nu a făcut ce i-a arătat Dumnezeu, a făcut ce e în mintea lui. 

Sunt cei mai buni din campionat. Dumnezeu i-a arătat, dar Edi a zis că se ia după el. Ia-te după tine, că vei claca. Cred că e și o ambiție împotriva clubului meu dar nu știu de unde vine. S-a văzut pe cai mari pentru că noi înainte de meciul ăsta eram pe cai mari. 

Se gândeau la 6 puncte, apoi cu Israel puteai face un egal și era gata calificarea. Noi dacă băteam aseară băteam și Elveția și Israel, că aveam moral”, a mai precizat Becali. 

VIDEO Adrian Porumboiu a comentat remiza României cu Belarus: „Nu există motive de îngrijorare. Suntem calificați în proporție de 85%!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Cel mai slab „tricolor” » Prestație jenantă a unui fotbalist esențial al României
Belarus - România 0-0
Cel mai slab „tricolor” » Prestație jenantă a unui fotbalist esențial al României
Marcel Răducanu, după remiza cu Belarus: „Naționala României are doar o posesie oarbă”
BELARUS - ROMÂNIA 0-0
Marcel Răducanu, după remiza cu Belarus: „Naționala României are doar o posesie oarbă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
vasile_69
vasile_69  •  14 Octombrie 2023, 11:18

Bai istetul lui peste, pai daca FCSB este rusinea Europei, Dinamo ce pana mea este mai cap sec ?????????????????? Coman si Olaru trebuiau sa fie in primul 11 pentru ca sunt jucatori de valoare, iar FCSB este pe primul loc in Liga 1...Dinamo pe ce loc este ???????????

mehigh_ms
mehigh_ms  •  14 Octombrie 2023, 08:47
Postat de florianveress pe 13 Octombrie 2023, 18:32

Prostălăul are jucăria lui (zecesebeaua, rușinea Europei), e băgat în seamă de presa aservită, cheltuiește niște bani obținuți prin matrapazlâcuri cu statul român (dacă erau munciți nu-și bătea el joc de bani), dar e vai de fotbalul nostru pe care l-a distrus!

vorbeste fanul unei echipe care este rusinea PLANETEI!

befree
befree  •  14 Octombrie 2023, 02:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează