FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARMENIA - ROMÂNIA, SÂMBĂTĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

Bogdan Stancu și-a ales antrenorii favoriți + Care a fost cel mai greu adversar pe care l-a întâlnit și ce jucător îi place de la Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 20:55

Atacantul Bogdan Stancu (29 de ani) a vorbit despre antrenorii săi favoriți, iar doi dintre ei sunt fostul selecționer Victor Pițurcă, Dan Petrescu și Sorin Cârțu.

"Sunt mulți antrenori cu care am lucrat, dar mi-a plăcut mult colaborarea cu domnul Pițurcă. Am avut multe lucruri de învățat de la dânsul. Mai este și Sorin Cârțu pe care-l admir foarte mult pentru că îi place să promoveze jucătorii tineri. Și Dan Petrescu a fost extraordinar", a declarat Stancu la Dolcesport.

Fostul atacant al Stelei din perioada 2008-2011 a vorbit și despre cel mai greu adversar contra căruia a jucat în cariera sa.

"Am jucat împotriva lui când eram la Steaua. E vorba despre Van Buyten, el a fost cel mai greu adversar cu care am jucat. M-am lovit de el și parcă m-am lovit de un zid", a adăugat Stancu.

"Motanul" și-a ales și jucătorul favorit de la liderul Ligii 1: "Steaua are jucători buni. Dar îmi place în special Adi Popa, e un jucător de valoare".

"E o diferență mare între atmosfera care era la Steaua și ceea ce e acum. E trist. Cred că toți jucătorii Stelei și-ar dori să mai aibă parte de o astfel de atmosferă" Bogdan Stancu

Meciurile Armenia - România și Kazahstan - România vor avea loc pe 8, respectiv 11 octombrie. Ambele partide vor începe la ora 19:00 și vor fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
oricare
oricare  •  07 Octombrie 2016, 22:26

Atacantul Bogdan Stancu (29 de ani) a vorbit despre antrenorii săi favoriți, iar doi dintre ei sunt fostul selecționer Victor Pițurcă, Dan Petrescu și Sorin Cârțu........Adica doi dintre ei sunt...3. Valoare mare acest ziar

kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  07 Octombrie 2016, 21:47

Intotdeauna i-am gasit foarte amuzanti pe cei care il gaseau pe Bogdan Stancu vinovat de toate infrangerile Romaniei, mi se pareau atat de stupid sa nu intelegi ca si atunci si acum Bogdan Stancu este cel mai constant atacant pe care il avem. Poate ca e trist dar nu avem ceva mai bun si nu aveam nici atunci cand Stancu era distrus prin ziare.

westfield
westfield  •  07 Octombrie 2016, 21:44
Postat de dinamo4eva pe 07 Octombrie 2016, 21:38

normal ca Piti , te-a promovat pana nu am mai scapat de tine .

Vesnica pomenire...Aprinde-ti o lumanare, numai pentru tine ! Pe Stancu nu l-as baga nici in echipa a 2a, dar sa vina cererea asta de la un mimamoist...hmmm, "e grele" cand voi nu-i aveti nici de a 4a echipa !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează